EURO 2012
Wydaje mi siê, ¿e nie by³o jeszcze takiego tematu na forum, a wiêc postanowi³am go stworzyc. M.in. dla Jacosa, który z podniecenia pewnie nie bêdzie móg³ spaæ:PP A wiêc sta³o siê:) Dostajemy ogromne dofinansowanie od Unii Europejskiej- 40 mld euro. (btw. mogliby sie podzielic chocia¿by 1000- cem z³ zebym kupila sobie pare nowych ciuszków:P) Wypada przebudowaæ parê stadionów. Proponujê cracovie i wis³e- niech wszyscy boscy pi³karze zjad± siê w³a¶nie do Krakowa:) Cristiano i Torres mog± ewentualnie nocowac u mnie:p odst±pie im pokoj i ³ó¿ko. Zapewniê obs³ugê jakiej nie beda mieli w zadnym hotelu:D (oczywi¶cie mówiê o gotowaniu, prasowaniu itd, nic poza tym). Pamiêtajce równie¿, tu zwracam sie do mê¿czyzn, ¿e na mistrzostwa zjad± siê równie¿ piêkne seksowne fanki;) Na pewno widzieli¶cie w gazetach te opalone dziewczyny w samych staniczkach i krótkich spódniczkach trzymaj±ce flagi i wierne kibicuj±ce swoim klubom:P:P To wszystko jeszcze przed nami. Wiêkszo¶c z Was bêdzie ju¿ stara, wiêc nie macie nawet co liczyæ na poznanie kogo¶ ciekawego:P Moja rada: uczcie siê jêzyków!!! (Arnold: kiedy nastepna lekcje w³oskiego?;)) A teraz dobranoc:*
Martolka napisa³:
Wydaje mi siê, ¿e nie by³o jeszcze takiego tematu na forum, a wiêc postanowi³am go stworzyc. M.in. dla Jacosa, który z podniecenia pewnie nie bêdzie móg³ spaæ:PP A wiêc sta³o siê:) Dostajemy ogromne dofinansowanie od Unii Europejskiej- 40 mld euro. (btw. mogliby sie podzielic chocia¿by 1000- cem z³ zebym kupila sobie pare nowych ciuszków:P) Wypada przebudowaæ parê stadionów. Proponujê cracovie i wis³e- niech wszyscy boscy pi³karze zjad± siê w³a¶nie do Krakowa:) Cristiano i Torres mog± ewentualnie nocowac u mnie:p odst±pie im pokoj i ³ó¿ko. Zapewniê obs³ugê jakiej nie beda mieli w zadnym hotelu:D (oczywi¶cie mówiê o gotowaniu, prasowaniu itd, nic poza tym). Pamiêtajce równie¿, tu zwracam sie do mê¿czyzn, ¿e na mistrzostwa zjad± siê równie¿ piêkne seksowne fanki;) Na pewno widzieli¶cie w gazetach te opalone dziewczyny w samych staniczkach i krótkich spódniczkach trzymaj±ce flagi i wierne kibicuj±ce swoim klubom:P:P To wszystko jeszcze przed nami. Wiêkszo¶c z Was bêdzie ju¿ stara, wiêc nie macie nawet co liczyæ na poznanie kogo¶ ciekawego:P Moja rada: uczcie siê jêzyków!!! (Arnold: kiedy nastepna lekcje w³oskiego?;)) A teraz dobranoc:*
Ma Dziewczynisko tupet. Przypominam jednak ¿e o facetach po 50-tce mówi siê "w kwiecie wieku". Kobiety w tym wieku marz± o przeszczepie skóry, botoxach itd. Pozatym piêkno kobiety - szczególnie zarozumia³ej 😉 trwa krótko. Ja mam 29, 15 kg nadwagi, a w 2012 osiagne wiek oraz wagê optymaln± - przystojny i piekny ju¿ jestem. Urocze szwedki jeszcze tego nie wiedza... 😉 dobranoc wszystkim Paniom. cmok.
I jeszcze pytanie - wiemy ju¿ ¿e christiano i torres sie nie poca, wiêc kwestiê opierunku i k±pieli pomine³a¶ celowo ?
Z rolek jestem cienki bolek.gg:4212726
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
CRISTIANO !! nie CHRISTIANO !!! to po pierwsze:P:P A po drugie poc± siê ( specjalnie dla mnie) abym miala mozliwosc przytulania sie do ich mokrych koszulek [marzyciel] 🙂 fakt, zapomnialam ¿e sliczne fanki wol± starszych i do¶wiadczonych:P:P Za to pi³karze wol± m³ode i seksowne, czyli takie jak ja:P:P
Martolka napisa³:
Za to pi³karze wol± m³ode i seksowne, czyli takie jak ja:P:P
No to siostrzyczko piêknie zasunê³a¶... 😛 😉
Rolki --> moja pasja, moja obsesja, moj nalog 🙂
gygy : 5134591
takie jak MY Martolka 😛
zapomnia³a¶, ze ja te¿ wariuje na punkcie pi³ki kopanej :laugh: byle zd±zyli w Krk zrobiæ stadion spe³niaj±cy wymagania, to moze UEFA Nas wybierze.... :rolleyes:
Sport to cale moje zycie, reszta to detale.
gygy:5326557
ski2die
/uwaga! ostatnio zrobi³am siê bardziej gadatliwa i zadaje wiêcej pytañ/
Martolka napisa³:
CRISTIANO !! nie CHRISTIANO !!! to po pierwsze:P:P A po drugie poc± siê ( specjalnie dla mnie) abym miala mozliwosc przytulania sie do ich mokrych koszulek
Pojecha³a¶ ostro mo¿e lepiej niech Ci sie napoca w ochraniacze - bedziesz bez anga¿owania rak miala ich zawsze na swoich kolanach, rekach i ³okciach. Kiedy¶ wychodzi³o pisemko dla fetyszystów - na rozk³adówkach by³y np. wysokie szpilki. Czy masz jeszcze jakies inne kole¿anki które kreca spocone koszulki? Z takiej niszy mo¿na zrobiæ rynek 😉
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Ej, masz racjê.. to swietny biznes. Wyobra¿acie sobie? Jedyny taki sklep, sprzedaj±cy ochraniacze rolkowe i inne gad¿ety (poduszki, bielizna, ¿ele do k±pieli), a wszystko to nasycone zapachem Twojego ulubionego sportowca. MRV DZIÊKI. Zawsze wierzy³am, ¿e w koñcu zdobêde te pare milionów, aby wykupiæ ca³± Galeriê Krakowska.
Martolka napisa³:
Ej, masz racjê.. to swietny biznes. Wyobra¿acie sobie? Jedyny taki sklep, sprzedaj±cy ochraniacze rolkowe i inne gad¿ety (poduszki, bielizna, ¿ele do k±pieli), a wszystko to nasycone zapachem Twojego ulubionego sportowca. MRV DZIÊKI. Zawsze wierzy³am, ¿e w koñcu zdobêde te pare milionów, aby wykupiæ ca³± Galeriê Krakowska.
Nawet ja kupi³bym jesli Chad spoci³by sie w moje nakolanniki.
Zreszta w 2012 szwedki kupowaæ bed± rzeczy z moim zapachem. Raz na rok wpada³abym do Ciebie na opierke i obiadek (na tej zasadzie co fernando i christiano w 2012). Mog³aby¶ ju¿ teraz go co rok konfekcjonowac i sprzedawaæ rocznikami.
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Martolka napisa³:
Wydaje mi siê, ¿e nie by³o jeszcze takiego tematu na forum, a wiêc postanowi³am go stworzyc. M.in. dla Jacosa, który z podniecenia pewnie nie bêdzie móg³ spaæ:PP
Achhh dziêkujê, spa³em i to wspaniale w czwartkow± noc :laugh:
Ale pewnie Listkiewicz ju¿ i tak po³owê przepi³ :unsure:
Kraków na razie jest na li¶cie rezerwowej - jednak¿e maj± byæ o 2 miasta wiêcej, Prezes PZPN, o którym ju¿ by³a mowa w moim temacie da³ do zrozumienia, i¿ Kraków stanie siê na 90% miastem, gdzie odbêdzie sie ta impreza.
Wed³ug mnie to jest wspania³a rzecz - nasza infrastruktura i gospodarka ruszy zajebi¶cie do przodu - dogonimy takie pañstwa jak chocia¿by Portugalia, czy Hiszpania, lub nie wykluczone, ¿e W³ochy :laugh: Teraz trzeba mieæ zaufanie do naszego "wspania³ego" rz±du - bo wszystko w ich rêkach :dry:
GG: 3330200
http://www.jacos.digart.pl
Martolka napisa³:
Wydaje mi siê, ¿e nie by³o jeszcze takiego tematu na forum, a wiêc postanowi³am go stworzyc. M.in. dla Jacosa, który z podniecenia pewnie nie bêdzie móg³ spaæ:
Ja my¶lê ¿e po³owa ch³opców przeprowadza sobie projekcje, ¿e bêdzie chodziæ za Christiano i nosiæ mu korki i rêcznik, a wszystkie odrzucone przez gwiazdora zap³akane niewiasty bêd±, jak okruszki z pañskiego, sto³u wpadaæ w ich lepkie od niecnych zamiarów ³apki.
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Ehehe masz racjê:) Cristiano i Torres bed± odrzucali wszystkie fanki zeby zrobiæ miejsce dla mnie:P Jesli chodzi o Twój zapach- narazie odrzucam propozycjê. Musisz mi pokazac jakie¶ dowody, ¿e przyniesie to zyski:P
Martolka napisa³:
Ehehe masz racjê:) Cristiano i Torres bed± odrzucali wszystkie fanki zeby zrobiæ miejsce dla mnie:P Jesli chodzi o Twój zapach- narazie odrzucam propozycjê. Musisz mi pokazac jakie¶ dowody, ¿e przyniesie to zyski:P
Mo¿esz liczyæ jedynie na fiolkê z wydzielin± moich gruczo³ów potowych zostawion± pod którym¶ z drzew na b³oniach. Lubiê te¿ smarkaæ na asfalt 😉 Myslê ¿e to w zupe³no¶ci wystarczy
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Ekhem... to.. to ja juz lepiej zejdê z forum na dzisiaj:D:D:D
SMARKAÆ NA ASFALT??!! Czy nie zdajesz sobie sprawy bezmyslny i samolubny Ch³opcze, ¿e potem je¿d¿a po tym ludzie i niszcz± swoje kupione za ciê¿ko zarobione pieni±dze rolki z nowiutkimi ³ozyskami ABEC7 ?!
Martolka napisa³:
Ekhem... to.. to ja juz lepiej zejdê z forum na dzisiaj:D:D:D
SMARKAÆ NA ASFALT??!! Czy nie zdajesz sobie sprawy bezmyslny i samolubny Ch³opcze, ¿e potem je¿d¿a po tym ludzie i niszcz± swoje kupione za ciê¿ko zarobione pieni±dze rolki z nowiutkimi ³ozyskami ABEC7 ?!
Ba, moje smary maj± odczyn zasadowy wiêc kauczuk czy jakie¶ tam poli- s± na to zupe³nie niewra¿liwe. Dodatkowo smarki dostaj±c sie do ¶rodka ³o¿ysk poprawiaj± toczenie. Pozatym upadaj±cy na asfalt i wspania³omy¶lnym zrz±dzeniem boskim trafiaj±cy na smary mrv'a ma o wiele ³agodniejszy upadek i lepszy slide po asfalcie. Pozatym to mi³e uczucie ¿e cz±stka mojego DNA jest na kó³kach waszych rolek. Mi³o pomy¶leæ ¿e jaka¶ moja czê¶æ ju¿ sama hamuje i je¼dzi ty³em.
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Jacos napisa³:
ekhm - robi nam siê offtopic :laugh:
Przesympatyczny m³ody cz³owieku - offtopic to ju¿ by³ na pocz±tku.
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
Hahahahahha, jacos, przesympatyczny m³ody cz³owieku 😀 :D. Od dzisiaj tak masz u mnie nicka na gg 😀 😀
? ? ?
//(,") ('_') (",)\ (",)\
MRV nie mam ju¿ do Ciebie si³y:D:D Tak masz racje. to same plusy:D lepsze nawilzenie, ¶lizg itd.. ale zapomniales êe przez to do ³ozysk ³atwiej przyczepiaj± sie drobinki piasku przez co nastêpuje szybki proces scierania ³o¿ysk, który prowadzi do ich nadmiernej eksploatacji i destrukcji;)
mrv napisa³:
....Pozatym to mi³e uczucie ¿e cz±stka mojego DNA jest na kó³kach waszych rolek. Mi³o pomy¶leæ ¿e jaka¶ moja czê¶æ ju¿ sama hamuje i je¼dzi ty³em.
😆 😆 😆
dobry tek¶cior 😛
Martolka, có¿ za s³ownictwo...
co ta jedynka robi z ludzi :laugh:
Sport to cale moje zycie, reszta to detale.
gygy:5326557
ski2die
/uwaga! ostatnio zrobi³am siê bardziej gadatliwa i zadaje wiêcej pytañ/
Jedynka? Taka farba? Ola w±cha farbê? Rany.... To wiele wyja¶nia... A mówi³a, ¿e jest chora i dlatego nie chodzi do szko³y.... Kto by siê spodziewa³....
? ? ?
//(,") ('_') (",)\ (",)\
Ostatni post: Dzienniczek Lotnika. 😉 Najnowszy użytkownik: manuelhussey496 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte