EURO 2012
M£ODA & ARNOLD nie jestescie juz moimi przyjació³mi:D:D Jedynka to bardzo fajna szko³a a jesli chodzi o farbê to w pokoju mam na ¶cianach jedynke- s³odycz marcepanu:P:P
Nieeeeeeee, jak ja to prze¿yjê, arrghhh...... Hm, co tam w TV leci?
? ? ?
//(,") ('_') (",)\ (",)\
Ale moze skonczcie pisac o glutach i smarkach bo ani to fajne ani przyjemne.. : o
Co do EURO 2012 :
"Przytomnie decyzjê w³adz UEFA podsumowa³ fan Chelsea z Kentu, który zastanawia siê jak bêdzie przebiegaæ budowa obiektów sportowych w Polsce. - Przecie¿ wszyscy pracownicy budowlani s± u nas - oceni³."
:] a przed nami jeszcze "ponad 900 km autostrad" do zrobienia.
Hehe
gg: 919930
Nieeeeeeee, jak ja to prze¿yjê, arrghhh...... Hm, co tam w TV leci?
Nigdy Cie nie lubia³am Arnold. Wiedzia³am ¿e uwa¿asz sie za lepszego i lekcewa¿yz nasza przyja¼ñ! Mo¿e sobie Mamy ogl±dnij:P Co powiesz na wszystkie odcinki od pocz±tku? Taki kilkudniowy maraton:P
Riven--> czyta³am dzisiaj w wyborczej, ¿e do Polski juz wkrótce zaczn± nap³ywac Rosjanie, Litwini, Chiñczycy itd. Tania si³a robocza:D:D brakuje ok. 150 tys budowlañców, bo Polakom nie chce sie pracowaæ za tak ma³e pieni±dze i emigruj±;) Dlatego wydaje mi sie, ze te 1000km autostrad jest ca³kiem realne:D:D
Ola, pisaæ mo¿esz, obydwoje znamy prawdê B) :}.
Riven, ponowny przytup z przyklaskiem i to ze 180tk± 🙂
Wracaj±c do tematu - owszem, maj± przyje¿dzaæ, ale jak to bêdzie z poziomem wykonania? Co by¶my nie mówili o tempie wykonania prac, level jest w miarê utrzymany. Efekt tragicznych asfaltów to bardziej kwestia maszyn ni¿ niewiedzy i niechlujstwa robotników. Mia³em przyjemno¶æ pracowaæ z lud¼mi zza wschodniej granicy, i s³abo to widzê. Ludzie z Ukrainy nie lubi± polaków, rosjanie tym bardziej. Mo¿e to siê zmienia w m³odszym pokoleniu, starsi ¶rednio nas akceptuj±.
? ? ?
//(,") ('_') (",)\ (",)\
eee Rosjanie mo¿e nas nie lubi±, ale Ukraiñcy lubi± bardzo :laugh:
GG: 3330200
http://www.jacos.digart.pl
Jacos, mówiê o starszych, pracuj±cych ukraincach, a nie o 17letnich gor±cych ukrainkach:p.
? ? ?
//(,") ('_') (",)\ (",)\
:laugh: Ale ukrainiec ma to do siebie, ¿e gdy da siê mu flaszkê to polubi nawet i niemca 😛
GG: 3330200
http://www.jacos.digart.pl
Ostatni post: Sezon 2022-2023 rolki i nie tylko Najnowszy użytkownik: simagrandi4746 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte