Jakie męskie rolki fitness, mam 105 kg i 186 cm
Przy 105kg.żadne Sparki nie będą super sztywne to nie ta bajka,ale jeździć na nich bez szaleństw dasz radę,te na pewno mają szynę aluminiową .
I o to mi chodzi, żeby dało się jezdzić w miarę komfortowo przy mojej wadze ( na cuda nie liczę 😛 ) za rok kupię prawdopodobnie te Rocesy Metropolis, ale to zobaczymy bo przez rok dużo może się zmienić. Ważne żeby zacząć coś spalać na rolkach i wkręcać się w ten typ sportu, poza tym jeszcze gram w piłkę raz w tygodniu ale to co innego 🙂
Rolki zakupione, powinny zostać wysłane jutro lub w piątek, dotrą pewnie na początku przyszłego tygodnia. Jak tylko je sprawdzę to podzielę się opinią 😉
Rolki, używam od prawie miesiąca, jezdziłem kilka razy ok 1-1,5 h, wszystko ok, przy mojej wadze spisują się b. dobrze. Jestem zadowolony z zakupu i polecam model Rollerblade Spark TR 80 dla osób z wagą +/- 100kg.
Trafiła mi się dobra okazja bo rolki praktycznie nówki w tej cenie to skarb ; )
Pozdrawiam
Ostatni post: Rolki inline alpine/skate to ski Najnowszy użytkownik: woodrowlieb075 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte