Rolki za 300zł?
Cześć wszystkim. Z racji, że pogoda już powoli dopisuje to chciałbym sobie sprawić rolki - głównie do spokojnej jazdy z dziewczyną. Na rolkach nigdy nie jeździłem, jedynie na łyżwach. Z tego co wyczytałem to jedynym słusznym wyborem są takie w twardej skorupie. Oczywiście w tym budżecie jest z tym problem nawet jeśli chodzi o używane. Czy te "miękkie" faktycznie są takie złe? Np. Rollerblade zetrablade, powerslide phuzion. Ewentualnie może są jakieś twarde skorupy, które można na rynku wtórnym dorwać w dobrej cenie? (kompletnie nie znam marek i modeli, więc ciężko mi coś szukać). Moje wymiary to 170/65kg.
Do spokojnej jazdy z dziewczyną miękkie fitnessówki nie są złe.
Zaletą ich jest, że nie muszą być super dopasowane i wybaczają wiele błędów w technice.
Byle kolan nie koślawić do środka i trzymać kółka prostopadle do jezdni. Nogi uginać do niskiej pozycji jak problem z równowagą i można jeździć 🙂
Ostatni post: Dzienniczek Lotnika. 😉 Najnowszy użytkownik: vipnila8336284 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte