Wytrzymałe do jazdy na dłuższe dystanse do 400zł?
Witam,
Poszukuję obecnie rolek na trochę dłuższe dystanse(nawet 100+km dziennie przez kilka dni pod rząd), jednak do wydania mam jedynie 400zł w związku z czym zastanawiam się, czy nie porywam się z motyką na słońce. Poza tymi większymi, okazjonalnymi wypadami, byłyby używane do paru razy w tygodniu na krótkie jazdy(30min-2h)
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek wypowiedzi, a w szczególności te oparte na doświadczeniu, i jeśli to możliwe, model lub marka używanych do tego rolek. Może jest jakaś firma, która cechuje się niezwykłą wytrzymałością?
Waga: 95kg + plecak ważący parę kilo
Stopa: rozmiar 45-46
Szybkość jazdy: Rekreacyjna
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Rollerblade model Crossfire,Igniter lub Tempest w przypadku każdego modelu przy takim zastosowaniu o jakim piszesz brałbym z kółkami 90mm.Wszystkie modele które wymieniłem przekroczą budżet 400 zł Tempesty nawet dość mocno,podałem ci je w kolejności od najtańszych,chyba że znajdziesz używane lub lub w jakiejś super promocji.
Ostatni post: Rolki inline alpine/skate to ski Najnowszy użytkownik: ezekielgranata Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte