70 nie tylko dla orłów 2011
rowniez wielkie podziekowania za profesjonalna organizacje pod kazdym wzgledem, pogody rowniez bo w piatek nie mialem nadzieji, ze w ogole pojawie sie na starcie... genialna impreza; moj drugi raz (: plany sprzetowe byly ambitniejsze, ale skonczylo sie na drugim razie na starych 10letnich rocesach z 84mm kolkami - urwalem z zeszlorocznego czasu okolo 20 minut co uwazam za sukces (: przed deszczem nie udalo sie uciec i ostatnie okrazenie juz przejechalem w ulewie. do zobaczenia z innymi amatorami za rok albo na CM. pozdrowienia dla wszystkich, tez tych ktorych plecy tylko sie oglada (:
nie zadzialal dobrze system sms - przyszedl czastkowy wynik z dystansu 59,5km, ktory poczatkowo omylnie wzialem za rezultat koncowy...
nie idzie sie w zaden sposob zalogowac na stare konto (zalozone chyba w 2006r) ani odzyskac do niego dostepu (mialem wszystko zapamietane) - musialem zarejestrowac sie specjalnie od nowa zeby te kilka slow napisac.
... na starych 10letnich rocesach z 84mm kolkami - urwalem z zeszlorocznego czasu okolo 20 minut co uwazam za sukces (: ... .... do zobaczenia z innymi amatorami za rok albo na CM. pozdrowienia dla wszystkich, tez tych ktorych plecy tylko sie oglada (:
.....
Witam w "GRUPIE ELITY 84MM 🙂 😉 ". A Tych z "plecami, które tylko Oglądasz" będzie coraz mniej 🙂 😉 .
Ja natomiast podzielę się bardzo pozytywnym spostrzeżeniem.
Gdy po raz enty wyprzedzany byłem przez Kustre i Chojnackiego, Robert krzyknął, że pod rolką ciągnie mi się gałązka. Odkrzyknąłem że wiem, ale nie mogę jej wyciągnąć. Podjechał, kazał podnieść nogę, wyciągnął gałązkę i pojechali dalej.
Na taki gest stać tylko najlepszych i do tego z klasą.
A Tych z "plecami, które tylko Oglądasz" będzie coraz mniej
pewnie ze bedzie, bo jak ja jeszcze jade to oni juz dawno przebrani i sie posilaja, a niektorzy pewnie grzeja sie w domach (;
planuje na nastepny sezon zakup 'normalnych' rolek na takie trasy, zobaczymy. niestety z RB speedmachine 4x100mm mialem zle doswiadczenia i ze 2 lata temu wrocilem na stare - doslownie i w przenosni - smieci.
Ja natomiast podzielę się bardzo pozytywnym spostrzeżeniem.
Gdy po raz enty wyprzedzany byłem przez Kustre i Chojnackiego, Robert krzyknął, że pod rolką ciągnie mi się gałązka. Odkrzyknąłem że wiem, ale nie mogę jej wyciągnąć. Podjechał, kazał podnieść nogę, wyciągnął gałązkę i pojechali dalej.Na taki gest stać tylko najlepszych i do tego z klasą.
No tak, ale ze mną nie zamienili się na rolki 🙁 🙂 😉 .
white sports ! pogoda była dobra jak na tą pore roku !! więc masz u mnie piwo.trzeba tylko ustalic ''gdzie odbierzesz nagrode '' .a wogóle :
Podziękowania dla organizatorów za ZAWODY.
Podziękowania dla uczestników za udział.
Wielka prośba do Organizatorów ; Jeśli da rade to zróbcie zawody w 2012 w pierwszą sobote pażdziernika lub ostatnią sobote września ,to tylko tydzien różnicy ,ale jak istotny !popatrzcie na pogode!! a osobiście dla mnie to pracuje w takiej dziedzinie handlu że mam teraz sezon i ciężko jest zrobic wypad z Gdanska na trzy dni . Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby !
Po "odbiór nagrody" zgłoszę się na Maratonie Sierpniowym, ale nie otwieraj jeszcze bo do sierpnia wywietrzeje 😉
Co do przesunięcia terminu to jest pewien problem: ostatni tydzień września jest zarezerwowany na maraton w Berlinie. W pierwszy weekend października jest maraton w Kosicach, a jednak dużo Słowaków do nas przyjeżdża...
UWAGA!
Na stronie internetowej można już pobrać certyfikat z pełnym wynikiem, zajętym miejscem oraz zdjęcie z finiszu 😉
Instrukcja pobrania certyfikatu: wejdź na stronę: http://www.online.datasport.pl/results484/ => wpisz w swój numer startowy => naciśnij Download certyf. => wybierz zdjęcie ze swojego finiszu => naciśnij pobierz certyfikat w PDF => certyfikat gotowy do wydrukowania 😉
Zapraszamy za rok!
... urwalem z zeszlorocznego czasu okolo 20 minut co uwazam za sukces (: przed deszczem nie udalo sie uciec i ostatnie okrazenie juz przejechalem w ulewie. ...
Gratulacje! Ja zdążyłem w ostatniej chwili przed deszczem. Poprawiłem swój zeszłoroczny wynik o 50 minut i też się z tego cieszę.
Podziękowania dla organizatorów i sponsorów za wspaniałą imprezę.
... urwalem z zeszlorocznego czasu okolo 20 minut co uwazam za sukces (: przed deszczem nie udalo sie uciec i ostatnie okrazenie juz przejechalem w ulewie. ...
Gratulacje! Ja zdążyłem w ostatniej chwili przed deszczem. Poprawiłem swój zeszłoroczny wynik o 50 minut i też się z tego cieszę.
Podziękowania dla organizatorów i sponsorów za wspaniałą imprezę.
A ja ok. 17 min. I coraz bliżej "Niejakiego .......:) 😉 .
ja o 5 minut 🙂
No to w 2012 Ty o kolejne 5 min, a ja o 17 to będę przed "Niejakim ....:) 😉 " ?
Sprawdzę jak będzie mi się chciało 🙂 .
ja o 5 minut 🙂
Sprawdzę jak będzie mi się chciało 🙂 .
Nie bądź taki tajemniczy, Luzak. Wszyscy chcemy się pośmiać.
ja o 5 minut 🙂
Sprawdzę jak będzie mi się chciało 🙂 .Nie bądź taki tajemniczy, Luzak. Wszyscy chcemy się pośmiać.
BJ. Tu nie ma się z czego śmiać. Przy Twojej progresji wyniku (50 min) na przyszłorocznej
70-tce Będziesz przede mną i przed "Niejakim .....:) 😉 . A troszkę tajemnicy nadaje
"pikanterii w życiu" 🙂 🙂 🙂 .
Ja również przyłączam się do gratulacji. Dziękujemy za świetną imprezę i organizację 🙂
Ze sportowym pozdrowieniem B)
Ostatni post: Rolki inline alpine/skate to ski Najnowszy użytkownik: ezekielgranata Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte