Wiosenny Przejazd 01.04.2012
Hej,
na 1.kwietnia zapowiedziano przejazd na rozpoczęcie sezonu. Na 1.kwietnia zapowiedziano też śnieg. Jak to wygląda organizacyjnie? Może się zdarzyć, że przejazd zostanie jednak przesunięty na późniejsze weekendy? Czy też przesuwamy na później ewentualne opady? 🙂
Hej,
termin przejazdu został przesunięty na 9 kwietnia (lany poniedziałek), na godzinę 16.00.
Mamy nadzieję, że Ci, którzy wyjeżdżają na święta zdążą wrócić, a pogoda będzie dużo lepsza.
Do zobaczenia!!
Cześć jak widać nie udało nam się przesunąć opadów wiec przesuwamy termin jak już napisał KubaR - 9 kwietnia (lany poniedziałek), na godzinę 16.00 serdecznie zapraszamy.
szkoda, że wymyśliliście właśnie taki termin, bo bardzo chciałam wziąć udział w tym przejeździe, a zawsze 2 dzień świąt spędzam z rodziną. Myślę, że znajdzie się wiele osób, które mają ten sam problem. I niepokoi mnie jeszcze to, że jest to właśnie lany poniedziałek. Właśnie wymieniałam łożyska w rolkach, więc perspektywa oblania ich wodą tak średnio mi leży. No nic, jak uda się pogoda to życzę Wam miłego przejazdu i spotkamy się pewnie dopiero na zamknięciu sezonu, ale do tego jeszcze daleko 😉
Jeśli przejazd ma utrzymać tradycję Wielkiego Przejazdu powinien być liczny. Organizowanie go w okresie świątecznym z pewnością dużej frekwencji nie zapewni. Można się przejechać w proponowanym terminie, ale ten prawdziwy, Wielki Przejazd moim zdaniem powinien odbyć się w dogodniejszym dla nas terminie.
Po raz kolejny przejazd przegrywa z zimową pogodą. Zapraszamy więc na najbliższy czwartek na godzinę 17:15 na krakowskie Błonia. Prognozy dają nam szansę na dobrą pogodę.
NaRolkach oraz sklep z rolkami Niecodzienni.pl zapraszają na Wiosenny Przejazd na rozpoczęcie sezonu, 12 kwietnia 2012r. - czwartek - o godzinie 17.15 na krakowskie Błonia.
Rzekłbym wyśmienicie... powinna być duża frekwencja do zobaczenia
Jestem na Bloniach I niestety przejazd dzisiaj odpada.
Zapraszamy jutro (piatek) o tej samej godzinie!
Proponuję ustalić jakiś termin cykliczny, np co dwa tygodnie, na taki przejazd. Zawsze będzie wiadomo, że coś takiego wtedy jest i jeśli dysponuje się akurat czasem, oraz jest odpowiednia pogoda to się idzie:) Przecież chodzi o to, żeby spędzić wieczór w fajnym towarzystwie i poznać nowych rolkarzy.
Pozdrawiam
Przyjechałem na Błonia o 16:00 aby się trochę rozruszać przed przejazdem lecz nawet nie zdążyłem wysiąść z samochodu, jak zaczęło padać. Coś nie mamy ostatnio szczęścia do pogody.
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: drews2563305142 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte