rolki rekreacyjne za 270zl.rozm 41.5
Witam.
Tydzien temu kupilem rolki K2 Fit 80 aluminium sezon 2013, jezdzilem na nich zaledwie kilka razy. Sa dobre do jazdy rekreacyjnej, spokojnej, nawet do nauki dla poczatkujacych.
Niestety do sklepu ich oddac nie moge, jako ze juz je uzywalem.
Rozmiar 41.5, z racji ze jest to softboot rowniez rozmiar stopy 42 jak i 41 bedzie pasowal.
Cena nowych w sklepie 519 zl, za tyle je kupilem. Sprzedam je za 270 zlotych, cena do negocjacji.
Mysle ze to nie jest drogo jak na rolki ktore kupilem w zeszlym tygodniu.
tutaj sa te same rolki nowe w sklepie
http://niecodzienni.pl/rolki-rekreacyjne-k2-fit-80-alu-2013-id-2814
nie,ale teraz ogłoszenie wygląda jakbyś naprawde chciał je sprzedac 😀 i zmien nazwe tematu "sprzedam rolki dla początkującego za 250 zł"
noob, mysle ze ludzie niechetnie jednak kupuja uzywane rolki. Najgorsze jest to ze zaden sklep nie przyjmie ich. A przeciez wiadomo ze zeby wiedziec jakie sa to trzeba w nich pojezdzic, jazda po mieszkaniu to nie to samo. A niestety w inny sposob nie jestesmy w stanie okreslic czy nas np nie bedzie uwieralo. Podczas jazdy noga inaczej pracuje niz podczas bezruchu.
Dlatego kupuje sie w profesjonalnym sklepie. Tam Ci doradzą tak jak trzeba , bo się na tym znają . 😉
Rozmiar mały i ciężko będzie sprzedać . A co jest nie tak?
Czy niechetnie to nie wiem bo widziałem mase postów z linkami i zapytaniem o rolki uzywane.. Jednak warto probowac Twoim postem i tytułem zdyskfalifikowalismy inne posty z cyklu"kupie rolki do 250 zł" badz "kupie uzywane do 250" jezeli pojawi sie post o takim pytaniu zawsze mozna szybko skopiowac...
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: niamhmilton2185 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte