[SPRZEDAM] (roz. 45.5) Rollerblade Tempest 100C
Ponad 500zł taniej niż w sklepie
Na początek informuję, że Rolki są praktycznie jak nowe (i to nie żadna hiper-reklama). Rolki miałem na nogach dwa razy i to na gładziutkim asfalcie dookoła jeziorka. Jedyny ślad użytkowania to fakt, że kółka nie są już czyste jak nowe.
Dlaczego je sprzedaję?
Uprawiam wiele różnych sportów a ostatnio pochłonęła mnie wspinaczka przez co kompletnie nie miałem czasu na rolki. Nie widzę sensu, żeby te Roleczki przeleżały swój żywot w kartonie.
Czy są warte swojej ceny?
W internecie ceny za te rolki wahają się od 1400zł do nawet 1700zł. Możesz więc dostać je ode mnie taniej aż o 500zł niż gdziekolwiek indziej. A jeśli chodzi o samą jakość- są bardzo wygodne- pierwszy raz w życiu rolki mnie nie obcierały, natomiast łatwość z jaką nabiera się prędkości jest wręcz niesamowita.
Te dwa wyjazdy na rolki były w towarzystwie osób wyposażonych w porządne rolki w cenach ok.700-900zł a mimo to jedno moje machnięcie równało się z ich kilkoma ruchami- dosłownie. Dzieje się to za sprawą dużej średnicy kółek (100C).
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat technicznych informacji o tych rolkach polecam wyszukać w internecie po nazwie modelu: Rollerblade Tempest 100C.
Jeśli zaś jesteś zainteresowany/zainteresowana zapraszam do kontaktu telefonicznie na:
794 776 493
Lub oczywiście tu na forum w komentarzu 🙂
Miłego dzionka!
Ostatni post: Pomocy Najnowszy użytkownik: eulah1675935461 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte