Sprzedam szyny Powerslide Unity 3 x 110 z kołami
Szyny mało używane, proste.
Szyny te występują np. w modelu supercruiser.
Po modyfikacji możliwość zamontowania kół 125mm. Sam używam taki drugi komplet przerobiony na koła 125mm - nic przy mojej wadze się z nimi nie stało. Fabryczne szyny pod koła 125mm mają zastosowane właściwie identyczne rozwiązanie.
Koła infinity 110mm 85A. Stan jak na zdjęciach.
Mocowanie - ssm 165 i 195mm. Po przerobieniu na koła 125MM tracimy możliwość mocowania 195mm.
Cena: 200 zł.
Pokaż je jeszcze od góry z przyłożonym przymiarem centymetrowym, ok?
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Pewnie 🙂 Po przykręceniu przypomniałem sobie, że miałem zrobić jeszcze takie zdjęcie 🙂
Dzięki, wystarczy.
Widać wyraźnie, że montaż 185 jaki mam w twisterach jest na tych szynach nie do ogarnięcia, nawet wiertłem 🙁
Szyn jest dużo na rynku, sam mam problem z kupnem czegos na wiekszych kółkach do Twisterow. Poniewaz, np szyny powerslide zle pasuja do Twistera niestety, nie jest proporcjonalnie. Chyba jedynie flying eagle supersonic tam najlepiej pasuje. Troche kłopotliwe, ale każda marka ma inne ustawienie.
Wystaw na wrotkarskim targu, cena jest bardzo dobra i mysle, ze z latwoscia ktos kupi.
Ja przypasowałem taką, tyle ze w wersji 4x90 / 3 x100 jest trochę dłuższa i jest proporcjonalnie.
http://www.roll4life.pl/sklep/index.php?p1251,powerslide-x-4x84-3x100-165mm-10-25
Do Twistera 43 do tej dłuższej bez żadnych problemów wchodzą koła 110mm. Wrażenia z jazdy gdzieś tu opisywałem. Koła są dalej od siebie niż w szynie z tego wątku więc największy problem to była jazda po sporych nierównościach, rolkę bardzo hamowało. Po gładkim super.
Ja upatrzylem cos takiego. Tylko nie wiem jak to bedzie wygladalo po zamontowaniu. Nie chce by mi jedno kolo za bardzo bylo wysunięte
Dzięki, wystarczy.
Widać wyraźnie, że montaż 185 jaki mam w twisterach jest na tych szynach nie do ogarnięcia, nawet wiertłem 🙁
Tam jest 195mm.
Śruby się kiepsko naciągają 😉
Szyn jest dużo na rynku, sam mam problem z kupnem czegos na wiekszych kółkach do Twisterow. Poniewaz, np szyny powerslide zle pasuja do Twistera niestety, nie jest proporcjonalnie. Chyba jedynie flying eagle supersonic tam najlepiej pasuje. Troche kłopotliwe, ale każda marka ma inne ustawienie.
Wystaw na wrotkarskim targu, cena jest bardzo dobra i mysle, ze z latwoscia ktos kupi.
Poradzę sobie ze sprzedażą 🙂 ja taką szynę używałem z twisterami i w sumie było ok. Co nie zmienia faktu że xslot w powerslide daje duże możliwości regulacji.
Andreee ale 4x90 czy nawet 3x100 1 x 90 to spokojnie oryginalna RB znajdziesz
No właśnie nie do końca, 90 szukalem i w zadnym sklepie szyny od Maxxum nie znalazlem. Jedynie Twistera standardowa.
Na szczescie znalazłem kilka fajnych szyn na kola 90mm. Napisalem do sklepu by osobiscie sprawdzili jak beda leżeć w Twisterach. Niestety 400 pln to mininum. Zastanawiamem się nad 3 kolami, ale definitywnie zrezygnowalem z tego pomyslu. 4x90 na miasto będzie optymalne na przemian z oryginalna 4x80
Przy okazji kolor szyny ktora mam na oku jest jednolity czarny 🙂 a wlasnie o taka mi chodziko, bez napisów i kolorowych ozdób. Zobaczymy co z tego wyjdzie, czekam na odpowiedz ze sklepu
Faktycznie, znalazłeś 🙂
Dziękuję bardzo, przyda się, jak mi z tamtą nie wyjdzie. Cena tez jest ok. Zawsze można przemalowac na czarno 🙂
Dawaj do galwanizacji na złoto, będzie Dubaj stajl 😉
Ten sklep ma sporo sprzętu RB i generalnie ceny dobre. Kółka tylko drogie.
Zimą skompletowałem dla żony Maxumy 100 ale nie na hydrogen tylko jakiś kółkach RB 84a za 600 PLN.
Andreee, nie kombinuj bierz tę z linku od Joca666, będzie pasowała jak złoto bez galwanizacji. 😉
A wczoraj nawet widziałem złote szyny firmy maple 🙂 genialnie to wyglada, ale cena odstrasza 🙂
Szyna jak szyna,, nie zając, nie ucieknie ... ale co z tą pogodą. Czlowiek chce jeździć a nie może, cały czas pada, wiatr. Pogoda w tym roku to jakiś obłęd.
Fajne ceny, faktycznie. Ale z większymi kółkami trochę krucho. W 90 Matterow nie widzialem. U Pilcha tez sa świetne promocje
:laugh:
No dla Szejka idealnie 😉
Z pogodą to prawda, w zeszłym sezonie o tej porze to już miałem kilometrów nastukanych sporo. A w tym tygodniu mimo luzu w pracy zrobiłem słownie dwa. Wczoraj. Wyjeżdżam z synem w wózku, jakiś kilometr mam do takich alejek nad stawem. Słonko świeci nawet ciepło. Dojeżdżamy na miejsce zrywa się niezły deszcz. W ten deszcz spida do domu, mokro, ślisko, wchodzę, susze syna i siebie a za oknem słońce. No a dzisiaj to już na szczęście po pracy cały dzień lało 😉
Szyny Maple SĄ genialne, ale czy kupować je do FSK?
Potrzebna taka sztywność?
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: alvaroroepke99 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte