Jazda szybka, długie dystanse, zawody i inne (:
Dzisiaj do 20? Może się uda odebrać przed przejazdem... 🙂
Pogoda? Uu. Może być opad. To niefajnie. Temperatura około 15 stopni. To fajnie. Wiatr stale do 5 m/s, porywy do 10 m/s? Do wytrzymania.
Kierunek wiatru? Zachodni. To oznacza orkę na 3 maja i drugą warpową na Focha. Standardzik.
To mi wygląda jak hamowanie na agrafce na mokrym z wiatrem w plecy.
Bez różnicy. I tak biorę MPC. Mają trzymać.
Paweł miał do sprzedania jakieś deszczówki 110, hm...
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Zachodni "normalny" jest korzystny - pcha z gorki, a na 3Maja troche jest zatrzymywany przez drzewa 🙂 Zachodni "nienormalny" wieje zawsze w twarz 😉
Olewam deszczowki, jade na tym co mam 🙂 AmWingi na mokre daja rade 🙂
Prognoza co chwile jest aktualizowana, wiec na ten moment ciagle nie wiadomo czego sie spodziewac.
Powodzenia dla Wszystkich. Miałem w planach Kraków, ale się nałożył z terminem na półmaraton w Grodzisku Wlkp. Raz, że mam bliżej dojechać, dwa, że dużo osób z naszej Akademii startuje, więc w kupie siła
Powodzenia 🙂
Rok temu chyba tez byl Grodzisk, co mialo konsekwencje taka ze bylo stosunkowo malo osob z elity. Mialem chyba 50 miejsce w CM 😉 Swoja droga to jest tez dobry wyznacznik tego ze sporo osob jechalo fitnessowo/rekreacyjnie 🙂
Kasia dzis 50 km na kolnej, ja dołączam na ostatnie 20 km, potem sniadanie...
Drugie śniadanie? Czy 50 km na czczo?
Drugie, tj. moje drugie jej trzecie - bo coś sobie wziela na trase 🙂 Nigdy nie trenujemy niczego na czczo 🙂
Powodzenia dla Wszystkich. Miałem w planach Kraków, ale się nałożył z terminem na półmaraton w Grodzisku Wlkp. Raz, że mam bliżej dojechać, dwa, że dużo osób z naszej Akademii startuje, więc w kupie siła
Powodzenia i szkoda, że się nie zobaczymy.
Na CM ciągle jeszcze będziemy walczyć z wąską i potencjalnie zabłoconą (Bieg Nocny :angry: ) ścieżką wzdłuż Rudawy. Może to już ostatni rok? Albo przedostatni?
Ale potem... będzie idealnie! Taką wersję przyjąłem 🙂
Na tej ścieżce w 2017 Jurek Żołądek się poważnie połamał. Wtedy właśnie było tam błoto. Nie dziwię mu się, że też wybiera się do Grodziska. Zresztą on jest klasyfikowany wysoko w Pucharze, więc nic dziwnego do kwadratu.
Kto z grupy forumowej jedzie?
Ja, Kasia, Sebastian, Tomcat, Fazi (?), Kuba (?).
Czy grupa forumowa bedzie w jednej grupie? 🙂 Z naszej strony - przejazd bedzie bardziej treningowy, wiec bez cisniecia. Ja jezdzilem malo, Kasia szykuje sie na 200 km. Nie podejmuje sie precyzowania typowania jakie mozemy miec tempo, bo zadnych testow w tym roku nie robilismy. Tak czy tak raczej lajtowo bedzie.
Ja nie mam pojęcia jak się zakręcę. W zeszłych latach mi odjeżdżaliście.
Postaram się załapać do pociągu, który będzie jechał odpowiednim tempem.
W zeszlych latach jechalismy na inne czasy. W ogole jechalismy w jakims stopniu na "jakies" czasy. W tym po prostu pojedziemy i zobaczymy jaki ujedziemy 😉
Co do planow Sebastiana i Faziego - nie orientuje sie.
W tym po prostu pojedziemy i zobaczymy jaki ujedziemy 😉
:laugh: :laugh:
Ja nie :(... Wyprawiamy urodziny Grzesiowi dla jego kumpli z przedszkola - dlatego rolki nie miały tu priorytetu...
Ale w niedzielę będę w Grodzisku Mazowieckim i pościgam się na 10km...
Joanna się zapowiadała. 🙂
Ja niestety z uwag logistycznych odpuszczam wszystkie starty na południu Polski. Ale patrząc na to co się dzieje, ile zawodów znika chyba trzeba będzie poszerzyć zasięg :woohoo:
Ja niestety z uwag logistycznych odpuszczam wszystkie starty na południu Polski. Ale patrząc na to co się dzieje, ile zawodów znika chyba trzeba będzie poszerzyć zasięg :woohoo:
Są ciekawe zawody na Litwie, Ukrainie (Charków) i na Białorusi też 🙂
Swoja drogą ciekawe jak to jest z zawodami za granicą? Ile jest w sezonie, jakie dystanse itp.
Swoja drogą ciekawe jak to jest z zawodami za granicą? Ile jest w sezonie, jakie dystanse itp.
Pytanie o jakie zawody pytasz. W Czechach pucharowych jest 3. Ostrava, Most i Praga. W 2018 były jeszcze Napajedla (koło Zlin) ale chyba im znikła z kalendarza w 2019.
Ponadto Ostrava wchodzi w Puchar Świata
Praga wchodzi w Puchar Niemiec :blink:
Oprócz tych, jest jeszcze kilka zawodów, ale ekstremalnie trudno mi się ich szuka (bariera językowa). Na pewno dwa lata temu mieli charytatwyne zawody na 100km w okolicach Fyrdek-Mistek. Założeniem było, że startuje się w parach, jeden z pary na trasie (drugi w tym czasie odpoczywa) podział tych 100km było dowolny, ale każdy z pary musiał przynajmniej jedną pętlę - więc można się było podzielić 5/95...
Ostatni post: Rolki inline alpine/skate to ski Najnowszy użytkownik: woodrowlieb075 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte