Kilometry na torze 2023
Dzięki!
Mi już dawno przestało zależeć na wynikach. Wożenie chłopaków na Stegny zniwelowały "moje" rolki do 0. Coś się tam kręcę na torze, ale to jest "oby do dychy" (10km) i reset. A dyszkę sobie narzuciłem bo inaczej bym wszystko przegadał 😉
Aktywność jest bardziej od zwodów do zwodów - bo je mega lubię. Niestety trochę pomijam "podstawy" bo z treningami nie jest tak różowo. Jednocześnie to jest mega śmieszne - bo dzieciakom jestem w stanie wytłumaczyć, że treningi są ważniejsze od startów, tylko nie umiem tego przenieść na siebie ;). (Ciekawe kiedy dzieci zauważą :P)
Nie pamiętam kiedy byłem na "FR-ach" z drugiej strony ani mnie nie ciągnie, ani jakoś za nimi nie płaczę. Teraz jak mam gdzieś się aktywnie (czyli nie komunikacją) przemieścić bez samochodu to wybieram rower. A jak mam czas to idę z buta - nawet nie wiedziałem ile piesze wycieczki mogą dawać frajdy. Tylko to się nijak przekłada na progres. I tu znowu podejście mentalne: "czy muszę progresować?" - kiedyś odpowiedziałem sobie, że nie... Działa, polecam.
Wszystkie zmiany podyktowane trochę głębszymi przemyśleniami życiowymi. Jedyny efekt, którego nie przewidziałem - to fakt, że organizm mniej eksploatowany częściej wysiada/choruje. Chociaż z drugiej strony, kiedyś było faktem, że jak miałem więcej niż 2 dni wolnego to odchoruję, teraz g**** przyczepia się niespodziewanie ;).
Czy mam końskie zdrowie jak pisze Tomcat? Nie wiem, chyba nie. Organizmu trzeba słuchać - czasem jest trudno, bo praca, rodzina, obowiązki. Przy CM było na skraju. 24h bez przeciwbólowych pokazało, że dam radę, psycha powiedziała, że jak przesiedzę to będę żałował. Nie lubię żałować 😛
Z dobrych rzeczy słuch na lewym uchu wraca do normalności, choć niektóre dźwięki rezonują i słyszę po 4 razy :P. W ogóle, blisko do 40-stki, a ja pierwszy raz miałem ostre zapalenie ucha... Nie polecam, już wolę ból zębów 😛
Zapalenie ucha wymiata.
Kiedyś na chorwacji dostałem, to zapuściłem sobie w desperacji uszy sterydem do nosa. Zapalenie szybko mineło, ale jak się laryngolog dowiedział to prawie się przewrócił...
Zapamiętać: można zakrapiać uszy preparatami do oczu (są np. krople mieszanki sterydów i antybiotyków). Preparatami do nosa nie wolno działać po uszach!
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Kiedy MP w Grodzisku Wielkopolskim wejdą za bardzo 🙁
Stroje rozpoznalem, zanim przeczytałem opis
https://www.youtube.com/watch?v=jkFcbJbRdKc
Co gość chce? Przecież go wpuścili, a on nie wiadomo z jakiej paki zwolnił?
Nie mają długich do mrugania, to machają rękami.
Ło kurde, to poszło f świat...
"They see me rolling,
They hatin..."
To jak teraz drogówka dostanie przykaz polowania, to będzie hadko. :/
Wysłany przez: @tomcatŁo kurde, to poszło f świat...
Przecież zlinkowałem do STOP-CHAMA - to się rozumiem samo przez się, że jest w "świecie" - jakieś 0,5mln subskrybentów.
Niestety chłopaki ze Skate2City się nie popisali.
Pani i tak zahowała duży spokój i dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Baba szybko wjechała na rondo, po czym zatrzymała się im przed nosem i o to chyba chłopaki mieli pretensje.
Tam nie było żadnego zagrożenia, to ona je zrobiła.
Bo mogła...
A to jednak ten film z rolkarzami na rondzie już tu zawitał.
A myślałem, że aż takiej furory nie zrobi.
Takie sytuacje źle wpływają na postrzeganie nas rolkarzy przez ludzi, którzy nigdy rolek na nogach nie mieli.
Jest nagonka na "kolarzy szosowych", jest i na rolkarzy szybkich.
Nawet pomijam to co się na tym rondzie wydarzyło na tym konkretnym filmie.
Ale czytając komentarze na internetach gdzie ludzie dziwią się, że rolkarz ma obcisły strój. To nie chce nawet myśleć jak to negatywnie wpływa później na nasz sport
Ostatni post: Dzienniczek Lotnika. 😉 Najnowszy użytkownik: annetice2952142 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte