Mała Dylewska 2010 - zapraszamy
Witajcie,
zapraszam na półmaraton Mała Dylewska.
Zapisy na stronie http://www.maladylewska.pl/zapisy.html
robbynaish napisał:
bez pomiaru czasu?
za 100zł?:woohoo:
50 zł do 31.05.2010.
Szanowny Kolega liczył że będzie za darmo?
Z rolek jestem cienki bolek.gg:4212726
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
zapraszam na fora biegowe i zobacz Szanowny Kolego ile kosztują maratony, dla których wyłącza się z ruchu duże części miasta na 6 godzin, gdzie startujesz u boku czołówki biegaczy w Polsce (i nie tylko), gdzie biegnie 4-6 tysięcy ludzi, gdzie na trasie masz 4-6 bufetów, że o 4 pomiarach chipowych nie wspomnę.
doceniam starania organizatorów Małej Dylewskiej, ale może warto byłoby wziąć przykład z zawodów biegowych?
może postawić na masowość?
pozdrwaiam... i nie wykluczam że pojawię się na zawodach:laugh:
robbynaish napisał:
zapraszam na fora biegowe i zobacz Szanowny Kolego ile kosztują maratony, dla których wyłącza się z ruchu duże części miasta na 6 godzin, gdzie startujesz u boku czołówki biegaczy w Polsce (i nie tylko), gdzie biegnie 4-6 tysięcy ludzi, gdzie na trasie masz 4-6 bufetów, że o 4 pomiarach chipowych nie wspomnę.
doceniam starania organizatorów Małej Dylewskiej, ale może warto byłoby wziąć przykład z zawodów biegowych?
może postawić na masowość?pozdrwaiam... i nie wykluczam że pojawię się na zawodach:laugh:
Mam małą uwagę: przesledz jeszcze statystyki uczestnictwa i sponsorów.
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
masz rację, trzeba pozyskać sponsorów i wolontariuszy, a przede wszystkim uczynić imprezę masową
..ale mogę się mylić
..ale żeby nie było...
jestem całym sercem za organizatorami i jeśli termin nie będzie kolidował z biegiem to będę i ciałem
robbynaish napisał:
..ale żeby nie było...
jestem całym sercem za organizatorami i jeśli termin nie będzie kolidował z biegiem to będę i ciałem
ja tez sie skusze...
hubert(-at-)rolkarz.com
KAWA A ROLKI
W PUSZCZY
mam prośbę do organizatorów, gdyby tak można było lekko wypłaszczyć trasę...
a na poważnie... to zamierzam się dołączyć do listy startowej. Oby pogoda w tym roku dopisała i nie straszyła deszczowymi chmurami:angry:
z roku na rok drożej... ale i lepsza frekwencja:)
Mam nadzieje ze w tym roku równiez uda mi sie dotrzeć i po raz 3 juz zmagac sie z gorkam, ktorych nie powinno zabraknac
Witam
Jesli ktos z jadacych z Grodu autem na Mala Dylewska ma wolne miejsce, prosze o kontakt, chetnie sie zabiore.
Pozdrawiam
I po Małej Dylewskiej 2010 zostały mi tylko zdjęcia i wspaniałe wspomnienia:) Było super, dwa cudowne dni!
Zdjęciami się podzielę, a wspomnienia zostawię tylko dla siebie;)
http://picasaweb.google.pl/112485188866102212949/MaADylewska2010#
Pozdrawiam wszystkich:)
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: drews2563305142 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte