Relacja z 10 PM, 11.10.2009
W ramach jubileuszowego, 10 tego maratonu poznańskiego PM2009, startowało w półmaratonie na rolkach około 350 rolkarzy, dojechało do mety 332. Było deszczowo, chłodno i bardzo ślisko. Forum NaRolkach z grodu Kraka reprezentował jedynie piszący te słowa, a z sąsiadującego z Krakowem Królewskiego Grodu Skawina w zawodach wziął udział kolega Mahatma.
Stowarzyszenie S.R. Dragon Kraków reprezentowali: marsyg, mahatma i bj43.
Wyniki: tutaj.
marsyg napisał:
No jak to Bolek a mnie nie wliczasz.:(
Jak najbardziej wliczam, Marku. Uzupełniłem wpis zanim umieściłeś reklamację. 🙂
Gratuluję wyniku. W tych warunkach, to sukces.
dzięki Bolek ale jestem tak zniesmaczony tym wynikiem że az przykro , dupek ze mnie i basta , mogłem przynajmiej założyć stare rolki i w ogóle inaczej powinienem się dostosować .Z agratulacje dziękuję a i ty z tego co wdzę nieźle sobie dałeś radę.
dzieki za relacje!
zwazywszy na ilosc startujacych (naprawde sporo jesli wziac pod uwage pogode!) i osiagane czasy (w tym naturalnie czolowke) wnosze ze bylo bardzo trudno!
Gratuluję wszystkim ukończenia 10 PM.Patrząc na czasy musiało być naprawdę ciężko podczas jazdy.Tym bardziej wyrazy uznania dla Was za ukończenie z bardzo dobrymi wynikami.TWARDZIELE Z WAS:)
Pozdrawiam.Darek
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: bobbyfreund117 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte