Rolki, OCRy, ninja i inne takie w 2021
Wzorem kolegów zakładam swój 🙂
Plany na 2021 omawiam tutaj, plus jeden fajny patent jak je sobie przemyślec i usystematyzowac
I chyba najważniejsze dla mnie w podejściu do sportowych planow na ten rok - posiąść pewne umiejetnosci zamiast skupiać sie na wynikach.
Rolkowo w 21 byłem juz 4x na rolkach, wiec jak na mnie to calkiem cal,iem. Zawody będą, ale ponownie jak rok temu na udzial i kontemplacje plus kibicowanie tym co chcą szybciej. Pewnie bedziecie mnie mijali to cos tam krzykne 🙂
Spartan Ultra - juz tradycyjnie, Runmageddon Ultra - przydałby sie 🙂 Czas pokaze, oby sie ten wirus juz przewial.
Wysłany przez: @szyszkownikRolkowo w 21 byłem juz 4x na rolkach, wiec jak na mnie to calkiem cal,iem.
WOW, gratki. Ciekaw jestem jak dystansowo? 😉
Na filmiku te spartanowe "trifecty" nad medalami robią wrażenie. Dopiero teraz zdałem sobie sprawę jakie to duże (i fajne). Szacun.
Juz nie licze ile przejezdzam km, kompletnie inna intencja w tym momencie, ale ze byłem 4x to jeszcze jestem w stanie policzyc i bylo jakies 62 km 🙂 Pierwsze 3 dni roku codizennie po 20 🙂
Dzieki!! Tak, medale spartanowe naleza do najsolidniej wykonanych jakie widzialem ever. Design tez z roku na rok poprawiaja. Jeszcze lepszy jest patent z wilokrotnymi trifectami - jesli zdobedziesz jakaś krotność w danym roku to za każdym nastepnym razem dostajesz ekstra medal z dopiskiem 2x, 3x itd. Numer polega na tym że za kazda kolejna krotnoscia medal jest wiekszy 🙂 Rekord świata to jest chyba 25, najlepszy Polak w zeszlym roku zrobil chyba 16x i to już wyglądalo jak średni talerz 🙂 Plus trzeb prowadzic niezły biznes i miec jakies 25-30 k PLN na podroze, noclegi i wpisowe 😉
6 czerwca anonsują Rollathlon 2021 🙂 Przeogromnie polecam 😀 Niezwykła przygoda w niesamowitychokolicznosciach przyrody, widokach i na trasie z JEDNĄ pętlą 🙂
Do czerwca to nie wiadomo czy na pokład samolotu bez szczepiania wejdziesz, a u nas szczepią w takim tempie, że może się na koniec 2022 załapiemy jako "młodzi" i zdrowi 😉
W 2022 to stawiam ze malo kto o koronie bedzie pamietal... Poczekamy zobaczymy, w tym roku raczej sie nie wybieram. Mysle ze jak sie to ustabilizuje to, mimo wszystko, sporo z zapowiadanych "przywilejow" dla zaszczepionych nie wejdzie po prostu w zycie.
A dzisiaj 4te w tym roku wyjscie na ok 20 km na rolkach 🙂
Statystyki to jedyna rzecz w materii kowida jaka regularnie sledze. Podobnie jak znaczna czesc krajow w okolicy - wchodzimy w 3cia fale 🙁 U nas dopiero zaczyna rosnac, ale wystarczy popatrzec na Czechy, UK czy kilka innych krajow, ktore sa 2-3 tygodnie "przed" nami. Lockdown nie pomaga, jednak swiat nadal tego nie zrozumial. Kibicuje sprawnemu przeprowadzeniu szczepienia co mysle ze pozwoli wrocic do normalnosci. Na sportowe imprezy masowe - przez pierwsze pol roku 2021 - wg mnie nie ma co liczyc 🙁 CM najwczesniej w 2022...
Ostatni post: rolkowe mamy z wózkami Najnowszy użytkownik: jonimoffett679 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte