Zawody rolkowe 2019
Prawdopodobnie dam radę. Ale na wszelki wypadek biorę również inne opcje pod uwagę
Ojtam, nawet jak nie dojedziesz to doswiadczenie zostanie 🙂 Jednak nie ma co tego zakladac, a jak myslisz ze nie dasz rady to co mozesz jeszcze zrobic zeby dac 🙂
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Po wysłaniu posta najczęściej obcina cześć tekstu i nie wyswietlają się emotki. W czym problem? Wiem że wątek nie o tym ale zaraz dostanę czegoś.....
Ale skoro nalegacie... Co mi tam. Dam radę
Dasz.
Pierwszy Cracovia Maraton też jechałem z założeniem "a co mi tam, najwyżej zejdę".
Ale jak już zaczęło lać i wiać, to przełączyło mi się w tryb "zes*am się, a nie dam się" i nie było opcji nie dojechać. 🙂
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
"a co mi tam, najwyżej zejdę"
To samo mialem przy pierwszym maratonie w deszczu. Zszedlem na mecie, a jazda po mokrym okazala sie kompletnie inna od wyobrazen 🙂
Na pierwszych swoich zawodach (na 70 km, hyhy) nie bralem pod uwage ze nie dam rady 👿 Ostatnie 7-8 km to juz bylo ledwo ledwo, ale nie bylo opcji zejscia 🙂
Klamka zapadła. Pełny maraton już zapłacony więc trzeba się spiąć
To czekam bardzo na relacje 🙂
Klamka zapadła. Pełny maraton już zapłacony więc trzeba się spiąć 😉
Będę miał za kim jechać. Teraz Sz. Sz. wytłumaczy "mantalnie", ze 1:40, to pikuś B) 🙂 😉 .
Prawdopodobnie dam radę. Ale na wszelki wypadek biorę również inne opcje pod uwagę
Przejedź wcześniej maraton po lokalnych drogach 🙂
Będę miał za kim jechać. Teraz Sz. Sz. wytłumaczy "mantalnie", ze 1:40, to pikuś B) 🙂 😉 .
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Przejedź wcześniej maraton po lokalnych drogach 🙂
Naturalnie tak zrobię kilka razy. Plus krótsze trasy. Póki co drażni wszechobecnych piasek po zimie.
Będzie mi miło jechać z kimś stąd. Choć pewnie to ja będę zamykał tyły ; )
1:40 ?? Uuu ciężko.
Będzie mi miło jechać z kimś stąd. Choć pewnie to ja będę zamykał tyły ; )
1:40 ?? Uuu ciężko.
Nie wiem jak Ty, ale ja celuję w 1:50. Może zweryfikuję jak zobaczę swój wynik ze Stolna ;).
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A ty się zając nie śmiej, tylko trenuj 😉 .
Ostatni post: Kółka miękkie/twarde Najnowszy użytkownik: shauntehartigan Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte