Zawody rolkowe 2020
Wysłany przez: @joannapjuż jestem ? no szkoda, że już tak zimno... bo można by jeździć całe 5h...
Ja se pewnie zrobię dyszkę albo 1/2 maraton jutro. I tym razem mam zamiar "oszukać" i nie wysłać wyniku od razu, bo w teorii na 5h znajdzie się czas 31.X - 1.XI. Ale to teoria, bo praktyka i tak uzależniona będzie od pogody ;).
Jeśli nie leje, to zimno jest do oszukania odzieżą 🙂
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Wczoraj zastosowałem wyższe tętno na oszukanie temperatury. Było ciepło mimo krótkich gatków. Ciekawe jak długo to będzie działać 😀
@Pieta
Tylko wyższe tętno możesz zrobić na krótszym treningu. Jeśli mówimy o 5h jazdy to ta metoda nie zadziała 😉
No i oczywiście nie liczę na pełne słońce, właściwie wystarczy, żeby (tak jak napisał Tomcat) nie lało.
Z całego serca polecam kolarską potówkę. Może być ta z Deca.
https://www.decathlon.pl/koszulka-bez-rkawow-500-id_8296143.html
Działa na gorąco, działa na zimno. Pełen serwis.
Wysłany przez: @tomcatDziała na gorąco, działa na zimno. Pełen serwis.
Mam kilka długich rękawów termicznych z Decathlonu - dają radę. Na lato preferuję zwykłe techniczne - i tych mam tyle, że się z szafy wylewają... Skutek uboczny tych wszystkich zawodów, w których biorę udział. Dlatego kocham inne gadżety typu czapki, ręczniki, rękawiczki czy inne rękawki 😉
Potówkę zakładasz jako pierwszą warstwę. Pod zwykłą koszulkę latem, pod termiczną zimą.
Nie wiem czy ktos sie wybieral/byl zainteresowany ale właśnie odwołano I Jesienny Gdański Półmaraton o Puchar Prezydenta Gdańska (Rolki na dzień niepodleglosci).
Nowy termin 22-23 maja 2021.
Jednym słowem w całym 2020 mieliśmy 3 imprezy uliczne: Mazury, Gorlice i Koronowo 🙁
No weź! A Jasło to pies?! 🙂
@qbajak
Ja też chcę jak najszybciej zapomnieć 🙂
Chociaż w sumie nie. Pod wpływem Jasła kupiłem komplet Torrent Rain. Pech chciał że w rozmiarze 125, ale kij z tym 😉
Pytanie - macie już medale zamknięcia sezonu Droga Wolna? Bo mnie się już wszystko myli, a nie mam w pudełku 🙁
Wysłany przez: @joannapNie mam. Za to przyszedł medal z Grojeckiej, na którą bylam zapisana, ale nie dałam rady wziąć udziału.
Uuuu i co teraz? Chyba musisz zrobic zaocznie ;).
Droga Wolna dzisiaj wysłała medale (albo ich część), także są w drodze...
Jak coś to Jesienny Gdański z okazji Dnia Niepodległości można zrobić jako wirtualny do 15.11. 50PLN
Wysłany przez: @qbajakJak coś to Jesienny Gdański z okazji Dnia Niepodległości można zrobić jako wirtualny do 15.11. 50PLN
szkoda, że tak mało czasu
Obserwuje teraz wysyp wirtualnych biegów. Można w nich brać udział w rożny sposób, oczywiście bieg, ale też chód, nordic walking, niektóre nawet można zrobić na bieżni. Część dopuszcza też rowerzystów. Jednak nie spotkałem jeszcze takiego, aby zostali włączeni w udział rolkarze.
Hmmm..... ciekawe dlaczego?
Ostatni post: Nowe śruby do kółek Najnowszy użytkownik: marthavea13300 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte