Zawody rolkowe 2020
@sebu
Mi się wydaje, że dla nich rolki nie są targetem. Jakby nie było, jesteśmy dość wąską grupą jeśli chodzi o zawody - przynajmniej ci, którzy się ścigają. Stąd jeśli rolkowe wirtualne to robione głównie przez ludzi, którzy rolki wspierali zawsze: Gdańsk (nie wiem czemu nie widzę Cie na liście, a masz czas do niedzieli ;)), Grójecka Dycha, Droga Wolna...
Ze strzałów znikąd to w lipcu dawałem taki link do Wirtualnego Biegu Obrońców Ojczyzny, tam można było w biegi 5km i rolki 10km. https://narolkach.pl/forum/postid/77554/ - sam nie jechałem, bo w lipcu/sierpniu mieliśmy już wracać do normalności ;).
Jeśli chodzi o NW - to na chwilę obecną można powiedzieć, że "chodzenie" jest tak popularne jak rolki szybkie - tylko oni są doklejeni do dosłownie każdych zawodów biegowych, w których startowałem. Stąd świadomość organizatorów o istnieniu tej grupy jest zdecydowanie większa niż świadomość istnienia rolkarzy...
Wracając do rolek. Ja się staram brać udział w każdy wirtualnym w którym "znam" organizatorów i w których jest blaszka do wyjeżdżenia.
W biegach działam według klucza:
- Botaniczna Piątka - oni działają w swoistej hybrydzie, biegi na miejscu + kilka wydarzeń wirtualnych w roku. Medale ze sobą spójne, żal nie dozbierać.
- Biegiem po Zdrowie - piękne medale (zwykle ze szklaną wstawką) i te biegi są zawsze charytatywne. Do tego fundacja spod Jastrzębia-Zdroju - mojej rodzinnej miejscowości.
- Ostatnio ENTRE Timing - mają piękne medale "patriotyczne", sierpniu robili bieg hybrydowy z okazji Powstania Warszawskiego i tym mnie kupili.
- Biegi związane z krwiodawstwem
Ostatni post: Luźne wpisy Najnowszy użytkownik: michaelnaumann7 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte