Zawody rolkowe 2021
2021... Oby w normalnosci, choć jak to pisze to mamy 2k zainfekowanych w jeden dzien, a tendencja wyglada na to, ze sie wlasnie rozkreca. Wladze jeszcze nie zareagowaly nowymi pomyslami...
Ciekawe co powiemy 8 maja. Co - przy zalozeniu ze MMR2 sie odbedzie - jeśli wszystko wroci do starych terminow, to pewnie skoliduje ze Skawiną.
Zapisy na Mazurski Maraton Rolkowy 2:
https://zapisyonline.com/wydarzenie/227,mazurski-maraton-rolkowy
Zawody bardzo dobrze wposminam, a jesli chodzi o promocje to stanowia dla mnie wzor w tej branzy. Da sie? Da sie. I podniesiono limit w maratonie do 250 osób 🙂
Wysłany przez: @szyszkownikOby w normalnosci, choć jak to pisze to mamy 2k zainfekowanych w jeden dzien
LOL. Nigdy bym nie pomyślał, że po niespełna 1,5 miesiąca będę się z tego śmiał... W senie, że 2k nie zrobi na mnie żadnego wrażenia bo pandemia rozkręciła się do 25tyś 🙁
Wracając do tematu zawodów 2021. Poznański Bieg Czerwca '56 tylko w wirtualu. Zapisy tutaj http://biegczerwca56.pl
Wysłany przez: @qbajakWysłany przez: @szyszkownikOby w normalnosci, choć jak to pisze to mamy 2k zainfekowanych w jeden dzien
W senie, że 2k nie zrobi na mnie żadnego wrażenia bo pandemia rozkręciła się do 25tyś 🙁
Spoko. Następnego dziesięciokrotnego przyrostu już nikt nie będzie rejestrował, z różnych przyczyn, więc spoko.
Fakt jest taki, że WSZĘDZIE teraz spotykam ludzi, którzy są już PO. Nawet na spacerach z psem. M.in. starszego sąsiada, który od początku siedział w domu i wyszedł tylko RAZ: do naszej lokalnej dentystki. Wystarczyło.
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
@qbajak
Ja mam w życiu dużo szczęścia, więc było lajtowo. W zasadzie jak mocne przeziębienie, z uciskiem w klatce (ale bez duszności) z mocnym bólem głowy (ale ja migrenowiec, więc to nie nowość). Dziś kończę izolację i mija 2 tyg jak zaczęłam się źle czuć. Męczy kaszel i nie czuję zapachów (tu żartuję, że natura działa... człowiek zamknęty w domu, nie może wynosić śmieci, to przynajmniej nie czuje, że śmierdzą). I na pewno osłabiona jestem. Córka mi tylko zaczęła kaszleć bardziej, mimo branych wziewów na stałe, więc zobaczymy teraz co z nią.
No to trzymam kciuki, bo ewidentnie to jest loteria kto jak przechodzi.
U nas w klubie aktualnie jedna osoba jest pod tlenem. Ale dawno się nie widzieliśmy. Prowadzi usługi dla ludności, więc musiał go ktoś w pracy zarazić.
Ja ciągle nie wiem czy jestem po, czy przed. W trakcie raczej nie.
Ale moja młodsza kaszle drugi miesiąc...
Cracovia Maraton odwołany.... a co za tym idzie CM na Rolkach również.
Kiedy się odbędzie? Tego organizatorzy jeszcze nie wiedzą...
Znowu przenoszą płatności.
Wow! Raz płacisz i na trzy lata wystarczy!
🙁
Serio wierzyliscie (tak od pazdziernika począwszy) ze CM sie odbedzie...? 🙁
O ile w zeszlym roku mialem podejscie sklaniajace sie ku temu ze szybko sie to skonczy (i w pewnym momencie tak sie wydawalo) to w tym niestety nie. Stawiam ze imprez masowych w ogole nie bedzie, moze przebija sie jakies lokalne, ale to tez watpliwe przy aktualnej polityce - tylko sport profesjoalny itp. Pewnie w pojedynczych pryzpadkach beda jakies twórcze obejscia, ale to raczej tyle.
Mam nadzieję, że cokolwiek się odbędzie...
Mazury mysle, ze maja szanse, o ile zluzuja ograniczenia.
Inna kwestia jeste jeszcze taka ze nawet jak organizator deklaruje ze zorganizuje i otwiera zapisy to ludzie aktualnie sie nie zapisuja bo raz nie chca mrozic kasy, dwa pewnosci nie ma :/
Wysłany przez: @szyszkownikMazury mysle, ze maja szanse, o ile zluzuja ograniczenia.
Na Mazury jest już zapisanych 250 dorosłych + dzieciaki.
Myślę, że na późną wiosnę/lato jest szansa na jakieś wyścigi. I tu rolki paradoksalnie mają szansę bo nasze "duże" imprezy to jednak są małe ;).
Nie mówiąc już o tych mniej popularnych rolkowych wyścigach - te są "mikro"
Mazury odpalily zapisy jak jeszcze bylo luzniej... Tak czy inaczej o Mazury jakos sie nie boje - jak nie w maju to na jesieni 🙂
Mikro, to były "zawody" w Czatachowej w 2018...
Wysłany przez: @tomcatMikro, to były "zawody" w Czatachowej w 2018...
Pamiętam, że bardzo chciałem pojechać, nie wiem tylko czy na I czy na II edycję... Ale rozsądek wygrał 😀 😉
No i one nie były mikro, one były nano 😉
Wysłany przez: @szyszkownikMazury odpalily zapisy jak jeszcze bylo luzniej... Tak czy inaczej o Mazury jakos sie nie boje - jak nie w maju to na jesieni ?
No ja też jakoś nie. Pytanie czy ktokolwiek teraz wystartuje z zapisami, czy wszyscy czekają na zluzowanie restrykcji.
Dla mnie rok o tyle nietypowy, bo jak 2020 już miałem dużo poplanowane i konsekwentnie się odwoływało, tak teraz oprócz Mazur planów niet 🙁
Zastawia mnie czy wyjdzie np Majówka Zico - to chyba pierwsze impreza, na która ja się wybieram, a która od 2 lat nie może dojść do skutku. W 2019 odwołali bo w sumie nie wiem co. W 2020 bo COVID - tu podwójnie załuję bo miałem przy okazji ogarnąć zwody organizowane przez Skate2City (Dzban Bernarda?) w Grodzisku Wielkopolskim...
Mazurski ogłosił, że 1 kwietnia zamyka zapisy. Na ponad miesiąc przed imprezą :D. Na chwilę obecną mają 300 ludzi. Dlatego jak kto jeszcze myśli to ostatnie dzownki ;).
Oby się odbyły, a jeszcze jak w terminie to w ogole wypas.
Z innej paczki...
Gdzie, jakie słońce i ciepło?!
Epoka lodowcowa, odkuwanie lodu, ubieranie ciepłych gaci pod ciepłe gacie!
No kosmos jakiś... Brrrr!
Dokladnie. Ja typuje ze raczej we wrzesniu sie zobaczymy na Mazurach 😉 Tak czy inaczej jeszcze zesmy sie nie zapisali wiec dzieki za info 😉
Wysłany przez: @qbajakMazurski ogłosił, że 1 kwietnia zamyka zapisy.
Chwyt marketingowy, zerknalem na liste i ledwo polowa z wąsem zapisanych na maraton 😉
Ostatni post: Nowe śruby do kółek Najnowszy użytkownik: sommere69600434 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte