Zawody rolkowe 2021
Wysłany przez: @szyszkownikDo trzech razy sztuka...
"Na 24 kwietnia 2022 roku wyznaczony został nowy termin 19. edycji Cracovia Maraton. Tym samym, wydarzenia towarzyszące – Cracovia Maraton na Rolkach, 15. Mini Cracovia Maraton im. Piotra Gładkiego oraz Bieg Nocny na 10 km planowane są 23 kwietnia 2022 roku."
No i bardzo dobrze. 🙂
Ciekawe jaka będzie pogoda? 😆
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Wysłany przez: @szyszkownikWysłany przez: @tomcatCiekawe jaka będzie pogoda?
Moze byc nawet snieg 🙂
No to, nomen omen, leżymy. 😆
Ruszyły zapisy na MMR 2022 w Ruciane-Nida. Niektórzy, już zarejestrowani 😉
EDIT: Stawiam, że najdalej na koniec stycznia skończą się miejsce 😉
Szybko sie rozejda bo oni potrafia to dobrze podbijać. 2020/2021 pokazaly ze w ostatniej chwili oczywiscie da sie zdobyc pakiet (nie spotkalem sie z zawodami zeby sie nie dalo), jednak wg mnie nie ma co czekac tylko miec spokoj 🙂
@szyszkownik
11 osób było zapisanych kiedy ja się zapisałem. Myślę że dzisiaj pyknie 100 🙂
Szybko pyknie bo po zeszlym roku ci co czekali to juz nie beda 😉 Ot, co robi dobre reklamowanie wydarzenia 🙂
Już 16 w tym dopisał się Paweł C. 😀
Więc pierwsze i drugie miejsce podium już obstawione, tylko jeszcze kolejność nieznana 😆
Wysłany przez: @andreeeA my to co? Podium jest sprawą otwartą póki piłka (rolki) w grze 😀
Nie wiadomo, możemy trafić z formą 😀 😀
Dobra, Andree. Kontaktuj się z Silesią. Mają organizowane regularne treningi halowe w Będzinie.
Na przykład możesz łapać przez messendżera Dzanusza R (tak się aktualnie Janusz R opisał 😉 )- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Mam jakieś takie wrażenie, że wyścig trwa i pędzi pełną parą. Coś za dużo osób robi zakwasy na zimę. Też ostatnio robiłem i już się niepokoję, że za bardzo z tyłu zostanę, jak odpuszczę najbliższy zimowy weekend 🙂
@Andreee dryland chociaż ćwicz, bo Ci pociągi w przyszłym roku odjadą, hehe
Wysłany przez: @andreee@tomcat
Czekam na jakiegoś niższego buta żeby na tę halę wejść 🙂
No tak, teraz pozostaje jedynie hala, pogoda się skończyła.
Nie, jak wejdziesz w nowe buty, to będziesz miał na początku regres. Zacznij w tych co masz i nie czekaj na nic TYLKO ZACZNIJ!
Po prostu zacznij. 🙂
Na nic nie czekaj. Poznaj tych ludzi, zobacz na czym polega trening, co ćwiczą, co masz do uzupełnienia.
Pierwszy trening jest niezapomniany 😉
Wysłany przez: @pietaMam jakieś takie wrażenie, że wyścig trwa i pędzi pełną parą. Coś za dużo osób robi zakwasy na zimę. Też ostatnio robiłem i już się niepokoję, że za bardzo z tyłu zostanę, jak odpuszczę najbliższy zimowy weekend 🙂
@Andreee dryland chociaż ćwicz, bo Ci pociągi w przyszłym roku odjadą, hehe
🙂
Zawsze gdy cieszysz się zasłużonym odpoczynkiem...
Zima to idealna pora roku by poprawić formę 🙂
Wieczory dłuuuugie, człowiek chętniej w domu nawet coś porobi, bo nie ma co na zewnątrz robić 😀
A później wiosną wielkie WOW może być jak przyjdą efekty.
Chyba że się zimę prześpi, obje żarciem i poleniuchuje.
Ja na razie się rozgrzewam i kończę odpoczynek 😀
Jeśli tylko będą okienka pogodowe to będę się starał wychodzić na rolki, chociaż na tych 80mm przed domem.
Jak jest mroźna pogoda, to też można pojeździć. Musi być suche powietrze i suchy asfalt. Ja osobiście bardzo lubię zimą jeździć na rolkach. Byle tylko tym piachem nieszczęsnym dużo nie sypali, bo wiosną to jest katastrofa na chodnikach.
Na razie pogoda zapowiada się paskudna. Oby na krótko.
ps: myślałem że jak ruszą zapisy na Mazury, to wystrzeli od razu sporo osób. A tu na spokojnie, pierwszego dnia ledwo 25 osób.
Ja już miejscówkę do spania mam sprawdzoną i w 2022 roku na 100% biorę to samo miejsce. Zaraz przy plaży z pięknym widokiem na jezioro i ze wschodem słońca w pokoju :).
I co najlepsze wcale nie jest drogo jak by się mogło wydawać.
Mazury ze wszystkich dotychczasowych zawodów wspominam najmilej i jest obecnie nr 1 na mojej liście.
Ciekawe czy ktoś znalazł niepasujący element na powyższej fotce 😉 😆
Ostatni post: Dzienniczek Lotnika. 😉 Najnowszy użytkownik: manuelhussey496 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte