Radom - sezon wiosna / lato 2011
Witam rolkarzy z Radomia. Dokonałem właśnie zakupu lyzworolek i mam zamiar trochę pojeździć B) Oprócz parków może znacie jakieś zamknięte fragmenty dróg, alejek itp. po których można trochę szybciej posmigac? Pozdrawiam!
Kurcze czyżby nikt z forum nie śmigał po Radomiu? Choć faktycznie podczas moich przejazdów jeszcze nikogo na łyżworolkach nie widziałem...
no niby ja jestem z radomia, ale w radomiu nigdy nie jeździłem :p
od samego początku tylko w krakowie... nawet nie wiem gdzie tam można pojeździć... nie szukałem jakoś specjalnie 🙂
Witam kolegę :-),
Faktycznie w Radomiu nie za bardzo są takie miejsca jak krakowskie Blonia. Ja sam jeżdżę po Parku Kościuszki ale po ostatnim remodelingu parku tylko część alejek jest pokryta asfaltem. Nie wiem jak na innych osiedlach ale w centrum słabo trochę jest z miejscami do jazdy. Kiedyś cała Żeromskiego pokryta była asfaltem teraz to bezsensowna kostka rodem ze średniowiecza. Ja jeżdżę głównie rano - wtedy wyskakuje na puste ulice w okolicach 1905 - roku czy Borek. Niedaleko zalewu jest świetna ścieżka rowerowa.
Pozdrawiam!
Witam ponownie,
Najlepszym miejscem do jazdy w Radomiu wydaje się być budowana ścieżka rowerowa wokół osiedla "Południe", która powinna zostać oddana do użytku w ciągu kilku miesięcy. Póki co jednak pozostaję wybrane spoty w różnych miejscach miasta.
Pozdrawiam!
P.S
Jeśli ktoś mieszka w centrum i nie ma bardzo daleko do parku Kościuszki można by się zgadać i pojeździć kiedyś razem. Chętnie też wybiorę się w inne miejsca Radomia :).
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: rosiecochrane56 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte