Męskie rolki 185/90 dla początkującego
Witam , to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich rolkowo zakręconych 🙂
Złożyłem temat który zapewne przewijał się już setki razy i wiem że wiele osób ma dość porad dla nowicjuszy, ale spróbować zawsze warto. Otóż chciałbym po latach (15?) ponownie zacząć jeździć na rolkach i staje przed najtrudniejszą sprawą - wyborem sprzętu. O mnie - 185 cm wzrostu 90 kg wagi nr buta 45/46 w zależności od modelu, raczej dobrze wysportowany. O tym co chciałbym robić - rekreacyjna jazda po ścieżkach do tego przygotowanych, trochę po mieście - póki co bez kombinacji i udziwnień 🙂 Poczytałem kilka wątków i kilka opinii i mam mętlik w głowie, czy ktoś zechciałby poratować swoją wiedzą doświadczeniem znajomością tematu ? Jako że po ładnych kilku latach chce wrócić do jazdy raczej mój poziom jest początkujący z szybką tendencją wzrostową toteż nie chciałbym wydać fortuny na zaawansowany sprzęt którego na tym etapie nie wykorzystam. Na czym się skupić ? Markowe Rollerblade czy może wystarczą Spokey czy Tempish... proszę o pomoc
pozdrawiam
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: evieodg99007877 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte