Proszę o pomoc w wycenie Twister 243
Witajcie!
Bardzo proszę o pomoc w wycenie rolek Rollerblade Twister 243 z roku 2009 (gwarancja mija w kwietniu tego roku). Mają one widoczne ślady używania (rysy na skorupie i gdzieniegdzie na płozie) co w niczym nie przeszkadza w jeździe. Kółka, jak i łożyska, do wymiany, choć można jeszcze pojeździć.
Myślicie, że koło 300-400zł uda mi się za nie dostać?
PS. W najbliższym czasie postaram się dodać zdjęcia dla lepszego zobrazowania.
Zrob tez zdjęcia linera, klamer i pasków to dość istotne w jakim są stanie, ale z kołami i łożyskami do wymiany rolkę używaną prawie 2 lata, za połowę ceny będzie ciężko sprzedać. Imo 200-300zł max.
Daj dobre foty to raczej najważniejsze w sprzedaży na odległość no i tak jak suwi pisze rolki i liner. Nie wiem może ja jakiś jestem dziwny, głupi i w ogóle nie umiem sprzedać towaru, ale w grudniu ubiegłego roku wystawiłem swoje Twistery 243 z roku 2010 jeżdżone jakieś 8 miesięcy na allegro i w licytacji udało mi się wyciągnąć coś koło 340zł. Zainteresowanie również nie było zbyt mocne. Sprzedałem drugi raz w opcji kup teraz za 350zł. Nie wiem może zły czas wybrałem na opchnięcie, rolki zniszczone nie były, opis dałem rzetelny bez kombinowania. Tak że 300zł to naprawdę może być duży max.
Może się mylę ale jakoś tak mam takie odczucie patrząc na forum że jak ktoś mocno bawi się w slalom to idzie w kierunku SEBA albo Powerslide, a jak od tak pojeździć to bierze markowy sprzęt ale dużo tańszy. No a Twistery są jakoś w tej środkowej puli i jakoś omijane ostatnio.
Rafciu napisał:
Daj dobre foty to raczej najważniejsze w sprzedaży na odległość no i tak jak suwi pisze rolki i liner. Nie wiem może ja jakiś jestem dziwny, głupi i w ogóle nie umiem sprzedać towaru, ale w grudniu ubiegłego roku wystawiłem swoje Twistery 243 z roku 2010 jeżdżone jakieś 8 miesięcy na allegro i w licytacji udało mi się wyciągnąć coś koło 340zł. Zainteresowanie również nie było zbyt mocne. Sprzedałem drugi raz w opcji kup teraz za 350zł. Nie wiem może zły czas wybrałem na opchnięcie, rolki zniszczone nie były, opis dałem rzetelny bez kombinowania. Tak że 300zł to naprawdę może być duży max.
Może się mylę ale jakoś tak mam takie odczucie patrząc na forum że jak ktoś mocno bawi się w slalom to idzie w kierunku SEBA albo Powerslide, a jak od tak pojeździć to bierze markowy sprzęt ale dużo tańszy. No a Twistery są jakoś w tej środkowej puli i jakoś omijane ostatnio.
Gdybyś miał jeszcze gdzieś w archiwum tą aukcję, to bardzo proszę o linka.
Dzisiaj postaram się dodać zdjęcia dla lepszego zobrazowania stanu rolek.
Może trochę brutalnie,ale Te rolki są tyle warte, ile zapłaci kupiec 🙁 .
Chyba, że jeździł na nich Jakiś Celebryta (czego i Tobie Życzę), wtedy są bezcenne ;).
Pozdr.
Ostatni post: Dzienniczek Lotnika. 😉 Najnowszy użytkownik: vipnila8336284 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte