RB Twister 243
hoody napisał:
I pomyslec, ze 2 tygodnie temu metro kupilem -_-'
Ja i tak kupiłbym Metro 😛
Herb napisał:
hoody napisał:
I pomyslec, ze 2 tygodnie temu metro kupilem -_-'
Ja i tak kupiłbym Metro 😛
ta tez 😀
jakos mi twistery wogole nie podchodza.
chyba w Bladeville mieli jednak blad na sklepie, bo podany link prowadzi do Twisterow ale w cenie 799.
ciekawe czy Kubie sprzedadza, za rzeczone 630.
Rano ten sam link prowadzil do Twisterkow za 630:)
Swoja droga nawet, jesli to byl blad, to chyba mozna sie klocic, ze kupilo sie przedmiot wystawiony za 630, a nie 720.
Sprzedadza po cenie 629 zl 😀
W e-mailu potwierdzajacym zamowienie jest:
Witaj Kubaxd
-----------------------------------------------------
8 x Gyro - F2R 80mm/85a - Czerwone 192,00zl
1 x Rollerblade - Twister 243 10 - Czarne ( US-10/UK-9/EU-43 ) 629,95zl
Razem: 821,95zl
Pofarcilem 🙂
No oczywiście że płacisz tyle kasy ile wynosiła cena w chwili zamówienia. Na Hedonie (to samo co bladeville) akcje że rolki kosztują grubo niżej ceny sugerowanej zdarzały się co jakiś czas - np. USD VII za bodajże 299 zł - oh my my, co to wtedy się działo 😉
A Metro bym kupił nie dlatego że Twistery mi nie podchodzą - bo podchodzą! spoko się w nich jeździ! Wentylacja ekstra, komfort rolki spoko, nic do zarzucenia... póki nie robi się czegokolwiek związanego z front wheelingiem 😉 - tylko dla tego że mają x-slot, v-cut, sifika chicago (moje stopy czują się jak w domu 😉 ), lepszą szynę, sztywniejszą skorupę (dla mnie zaleta, dla innych może być wada), dwa shock absorbery, lepsze trzymanie pięty (sprawdzone doświadczalnie, nie teoretyczne dywagacje).
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: jimuyo266179008 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte