Rollerblade Twister Pro - recenzje - opinie - Itp
Jak zmieniać z 80, to lepiej na 90. Jeździłem na 84, różnice są minimalne. Ale z większym butem 4x84 by nawet dobrze pasowała.
Ja te hydorgeny 80 mm już miałem tylko zmieniłem na 76 jak męczylem tricki teraz znowu je założyłem. Plan jest taki że na spokojnie zacznę od sprawdzenia edge x szyną 255 i modyfikacją pod 84 mm , te zostaną i pewnie wstawię 76 mm o okrągłym profilu będzie idelanie do tricków i slalomu a 84 na codzień do miasta, ewentualnie jeszcze 3x110 na edge zobaczymy. Ostatecznie jak nie wypali żaden plan wstawię do obecnych twisterów szynę 255 z 84, taki jest pan a co wyjdzie zobaczymy , Tempestów 100 też nie planowałem kupić 😉 🙂
Będziesz w Polsce, przymierz Edge i będziesz wiedział na czym stoisz 🙂 Są bardzo wygodne i mają bardzo dobre trzymanie stopy, nawet w teoretycznie za dużym rozmiarze.
Będziesz w Polsce, przymierz Edge i będziesz wiedział na czym stoisz 🙂 Są bardzo wygodne i mają bardzo dobre trzymanie stopy, nawet w teoretycznie za dużym rozmiarze.
O Edge po twoim review już wszystko wiem 😉
Chcę mieć 3 zestawy Temest 100 wiadomo do czego pozostałe 2 taką konfigurację żeby i pod slalom i pod Urban. Jest jeszcze scenariusz że jak edge nie przypasi to może szyna o której wspominałem 4x90 273 to też fajny setup zasuwać już można ostro a przy tym ciągle jeszcze zwrotna, zobaczymy za 6 tygodni też taką szynę przymierzę w Poznaniu 😉
Tutaj ładnie wygląda ta szyna 4x90
https://www.youtube.com/watch?v=vylE4yUS27s
Jak dla mnie wystarczająco zwrotna i ciągle jeszcze można i poskakać i jest stabilna i szybka kurczę może po prostu powinienem kupić samą szynę i zapomnieć o Edge X 😉 Obawiam się że jak już założę te Edge i mi się spodobają to nie będę chciał ich odłożyć 🙂
I jeszcze patrząc na możliwości długiej szyny https://www.youtube.com/watch?v=MdPRVd8JtCc
jak widać ciągle można sporo.
Wróciłem z przejażdżki dzisiaj coś słabiutko tylko 9km I 24km /h na płaskim 🙁 po tych 125 kołach moje 80 malutkie mi się wydają. Raz mnie do tyłu odchyliło po skoku zdecydowanie szyna 255 albo 273 tego już jestem pewien.
Wróciłem z przejażdżki dzisiaj coś słabiutko tylko 9km I 24km /h na płaskim 🙁 po tych 125 kołach moje 80 malutkie mi się wydają. Raz mnie do tyłu odchyliło po skoku zdecydowanie szyna 255 albo 273 tego już jestem pewien.
Edge 3WD 😉 masz duże koła 110mm i szynę 255mm. Albo X z kołami 84mm, po uporaniu się z podpiłowaniem szyny. Choć wydaje mi się, że bardziej by Tobie siedziało 3WD, z tego co piszesz i czego oczekujesz.
Edge 3WD 😉 masz duże koła 110mm i szynę 255mm. Albo X z kołami 84mm, po uporaniu się z podpiłowaniem szyny. Choć wydaje mi się, że bardziej by Tobie siedziało 3WD, z tego co piszesz i czego oczekujesz.
Póki co kupiłem tą szynę Powerslide 4x90 273 razem z tymi tempestami 100, zacznę od tego zestawienia, jakbym brał edge to chyba w ustawieniu 4x84 z tą szyną 255 a 3WD jako kolejna opcja. Zacznę od tego co już będę miał, będę potrzebował jakieś przyjemne kółka nie za twarde hydrogenów nie chcę nie do jeżdżenia na co dzień po drogach jakie mam u siebie, wolę takie o bardziej okrągłym profilu bardziej płaskie a nie stożek, za jakimi 90 się rozglądać ? Seba , Powerslide ?
Witam, odkopuje ten temat ponieważ mam pytanie odnośnie skorupy. Czy to prawda że skorupa przez to że nie ma aluminiowych bloków jest miękka ? Chodzi mi o takie bloki jak są np w twisterach edge albo w powerslide imperial.
Witam, odkopuje ten temat ponieważ mam pytanie odnośnie skorupy. Czy to prawda że skorupa przez to że nie ma aluminiowych bloków jest miękka ? Chodzi mi o takie bloki jak są np w twisterach edge albo w powerslide imperial.
Cześć. Jest to odczuwalne przy kołach 110mm, bardziej twardość tworzywa niż mocowanie szyny. Przy kołach 80mm wszystko jest OK 🙂
Twisterki wspaniałe rolki. Już ich nie mam, ale z chęcią bym je kiedys znów zakupił... problem w tym, że w sklepach nie ma mojego rozmiaru.
Pozdrawiam
Czyli mówisz że jak składam rolki pod 4x80mm to brać i się nie zastanawiać ?
Pewnie. Jak nie cisną są bardzo spoko. Tez mam.
Z szyną 3x100+90 nie widziałem problemu.
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
Czyli mówisz że jak składam rolki pod 4x80mm to brać i się nie zastanawiać ?
Brać - póki są:)
Właśnie szukam jakiś w bardzo dobry stanie żeby skorupa wyglądała super, szyna i liner i tak dobiorę pod siebie, tak samo jak koła.
Ostatni post: Kicking asphalt 2025 Najnowszy użytkownik: drews2563305142 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte