Rozpoczęcie Rolkowego Sezonu 2012 w Pruszczu Gd.
Zapraszam do Oficjalnego Rozpoczęcia Rolkowego Sezonu 2012 w Pruszczu Gd,który zamierzam przeprowadzic dnia 10marca ,tj w sobote o godz 12,00. zbiórka róg ul Racibowskiego i Wojska Polskiego- przejazdy Szlakiem Bursztynowym ok 1220 m w jedną strone.czas treningu ok 2h.wszyscy mile widziani!
dzisiaj tj 29.02 przy pięknej pogodzie odwiedziłem /na rolkach oczywiście/ trase Szlaku Bursztynowego w Pruszczu Gd.Jest sucho i gdzieniegdzie troche piachu ,bez krzywdy dla jeżdżących.Myśle ,że do 10go wiatr elegancko posprząta i otwarcie sezonu nastąpi "całą gębą" ,na które to otwarcie wszystkich zapraszam.
Zerknąłem na tą ścieżkę. Julek skontaktuj się ze mną sms'owo proszę. Może w tą sobotę zrobimy sobie przejażdżkę? Mój nr tel wysyłam wiadomością.
coprawda w tą sobote pośmigaliśmy już z kol.Pawłem po szlaku ,bo pogoda wyganiała z domu ale oficjalne otwarcie sezonu zostaje bez zmian -10.03.zapraszam wszystkich.Chociaż raz w roku odwiedzcie Pruszcz Gd.a tak przy okazji to dziś silna grupa jeżdziła na alejkach w Brzeznie,które są czyste! też zachęcam,bo Poznań blisko!Podsumowując -sobota 31km,niedziela 32km=zaczęło się i bardzo się cieszę z tego powodu...i cdn...
Tak. Zgadza się. Trening w sobotę zrobił się kondycyjny gdyż wiało. Co tam:) Daliśmy radę. Ja trochę mniej;)
Dziś w Sopocie 20 km po torze koło Koliby. Oj sezon się zaczął!!! :):):)
dzis sprawdziłem traske czy się nie popsuła.do soboty powinno byc ok.zapraszam
A zamknęliście już sezon morsów? Jak to w ogóle jest - sezon dla morsów się zamyka?
tak .sezon morsowania też się zamyka,a chodzi tu głównie o zawieszenie działalności stowarzyszenia jakim jest Gdański Klub Morsów.Nie jestem w zarządzie ale pewno chodzi o oszczędności kasy ! Morsy i Morświnki spotykają się jednak w swoim domku na plaży w Gdańsku-Jelitkowie i kąpią się cały rok.pozdro
www.gdanskiemorsy.pl/
sezon rolkarski w Pruszczu uważam za otwarty .Frekwencja jednak nie dopisała i to chyba przez pogode! Ja sam też jestem temu winien bo spózniłem się na otwarcie i to prawie o godz. no cóż taka praca.Rozmawiałem z kol.Jarkiem który stawił się na 12tą i to z koleżanką.tak więc jeżdzilismy na raty.na rozpoczęciu był obecny drobny deszczyk i wiaterek,które "poświęciły" ten uroczysty dzień.dzisiaj natomiast na alejkach jak nigdy frekwencja dopisała:ekipa intersportu i sportmanii i "niezrzeszonych",i ekipa z Poznania -utworzyliśmy barwny peleton.było nas parenaście rolkarzy i dwie rolkareczki.nawet porwisty wiatr nie przeszkadzał a słońce dodawało sił.Kto nie był ma czego żałowac.Pozdrowienia dla wszystkich i cdn...
Ostatni post: Sezon 2022-2023 rolki i nie tylko Najnowszy użytkownik: simagrandi4746 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte