Sezon 2010
Wystarczy nick skrócić i już ludzie o mnie zapominają ;D Ja Ci już mówiłam gdzie mieszkam 🙂 Na yt. W Bielsku, a dokładniej w Komorowicach... Tyle że miejscówka mało ciekawa...
No widzę właśnie, że tak pusto. Ze smutkiem stwierdzam, że z mojego przedziału wiekowego tylko nieliczne jednostki jeżdżą na rolkach. Co jest dołujące...
Haha no widzisz 😀
Nie wiem o jakim wieku mówimy, ale u mnie na wsi dzieciaki w różnym przedziale wiekowym jeżdżą. Są też ludzie w moim wieku (21), ale nie jeżdżą slalomu. I dogódź tu każdemu... 😛
Jak będzie jakiś dzień ładny, to się umówimy, oki?
Człowieku, moje rolki są w rozsypce /mają łącznie 6 kółek, bo dwa zdarłam do plastiku/! I do tego jak mówiłam, nie wybywam nigdzie za daleko, chyba, że ty do nas wpadniesz ;D
Nie no, może przesadzam, od nas jeździ mój brat i sąsiadka, takie trio, a czasem ktoś przyjeżdża, najczęściej na lato i jest wakacyjna ekipa ;D
Co ty robisz na komputerze po północy? :laugh:
odpowiadając do wcześniejszego wątku chciałem poinformować że w przyszłym tygodniu odwiedzam Bielsko na ponad 2 tyg, zabieram ze sobą rolencje i kubeczki :woohoo: i zamierzam wykożystać każdy suchy dzionek na lotniskowym deptaku.
Jeśli ktoś chętny do rolowania to zapraszam B)
@mollyna czas zainwestować w sprzęt!! Nie da się jeździć do końca życia na tych samych kółkach 😛
Mogę wpaść, czemu nie. Fajnie chociaż, że macie to trio. Ja raczej jeżdżę sam (przynajmniej slalom) i nie mam zapału już za bardzo...
@jonex Dobra wiadomość 🙂
Może wpadnę, nauczysz mnie czegoś nowego hehe
Pewnie zrobiłeś jakieś postępy, nie to co ja :unsure:
Korzystając ze słońca byłem dzisiaj pojeździć slalom, a potem chwilkę rekreacyjnie. Mimo dużego zimna warto było znowu założyć rolki... 😀
Popieram, pogoda jest ok, dwie bluzy i mozna smigac;d
Jedyna przeszkoda jest obecnie deszcz, ktory ostatnio upodobal sobie Krakow;/
Dla mnei sezon skonczy sie wraz z pojawieniem sie sniegu;p Zima jakies zadaszone parkingi?
Ja w zimę nie jeżdżę na rolkach, wolę na łyżwach, bo jest zawsze z kim pogadać na lodowisku, a samemu na parkingach trochę smutno. 😉
a ja mimo zimna lotnisko odwiedziłem, pojeździłem, pożegnałem a nawet spotkałem kilka osób na rolach którym temperatura nie przeszkadzała 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=uQj2ww1gJI0
😉
No pięknie! Niezły filmik =)
Już seby na nogach i jeszcze kółka od hypera (o ile dobrze widzę), ładnie, ładnie...
Jak Seby się mają do Cell II? Duża różnica?
Ja też zakończyłem filmikiem sezon:
http://www.youtube.com/watch?v=ZWABRzsqnPc
Jakość kiepska, ale mam chęci... B)
do: bodziowaty
Sporo tych maratonów jeździsz. Jakoś specjalnie się do tego przygotowujesz? Ile przejeżdżasz km w sezonie, dajmy na to, w tygodniu?
do: jonekx77
Elegancko Ci to wychodzi! Gdzie się tak nauczyłeś fristajlować?
Suwi: Korzystamy z opcji "Edytuj", zamiast pisać jeden post pod drugim
Jestem samoukiem i choć to wciąż nie wielkie umiejętności zawdzięczam je internetowi i samozaparciu 🙂
Oczywiście nie ma to jak spotkać się z bardziej doświadczonymi "kolegami z branży" z Krakowa czy np Chorzowa jeśli chodzi o okolice Bielska i zaczerpnąć kilka mądrych wskazówek od nich - tak nauka idzie o wiele szybciej 🙂
Bardzo polecam - SUPER ZABAWA!! B)
W ubiegłym sezonie zaliczyłem 7 maratonów i jeden wyścig na 70km. Przygotowując się do tych startów trenowałem na zaporze w Goczałkowicach jeżdżąc tygodniowo 3 do 4 razy po 21km. Ważnym elementem treningu są interwały, które pomagają na maratonie dogonić uciekającą grupę zawodników lub przyspieszyć na finiszu, kiedy pary w nogach już brakuje. Problem jest taki, że nikt w Bielsku i okolicy nie chce trenować jazdy szybkiej na rolkach, przynajmniej nikogo takiego nie spotkałem. Od połowy ubiegłego sezonu jeżdżę w barwach Teamu Silesia Skating i tam nad przebiegiem treningów czuwają trenerzy wrotkarstwa szybkiego, dzieląc się z nami cennymi uwagami. Teraz w okresie przygotowawczym do sezonu trenerzy Silesia Skating Teamu w każdy wtorek na sali gimnastycznej prowadzą zajęcia poprawiające szybkość i siłę. Ćwiczymy też pozycję i ruch wrotkarski. Wszystkim wrotkarzom ze śląska i okolic w tym również z Bielska polecam te treningi i zachęcam do wzięcia w nich udziału.
Pora założyć już nowy wątek "Sezon 2011" 🙂
Ostatni post: rolkowe mamy z wózkami Najnowszy użytkownik: jonimoffett679 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte