Megacrusiery 3x125
Witam kupiłem na allegro immperiale megacrusiery 3x125 żółte za 550 zł używane koleś twierdzi że stan jak nówki prawie wgl nie jeżdżone zdjęcia to potwierdzają. Ma same dobre komentarze na allegro jednak jedyna opcja wysyłki to kurier przedpłatą. Myślicie że wszystko będzie okey ? Jakby roleczki nie doszły to mogę się jakoś odwoływać do allegro czy coś ? Albo gdyby nie były zgodne z opisem ? Kupione przez allegro wiec nie powinno być problemów ? Pytam bo cena bardzo niska jak na te role nówki kosztują 1100zł
Najprostsze rozwiązanie to powiedz że zapłacisz trochę więcej ale żeby wysłał pocztą za pobraniem. Ja zostałem niedawno oszukany przez kolesia na Olx wprawdzie i na mniej niż stowę ale czasami lepiej zachować czujność
Przecież widziałeś dostępne opcje przesyłki. Jeśli nie odpowiadało Ci to, to po co kupiłeś? Jeśli nie są na szynie pro to żadna okazja bo w zimę nowe kosztowały 600 zł.
Ostatni post: rolkowe mamy z wózkami Najnowszy użytkownik: jonimoffett679 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte