X Puchar Śląska - maraton w Katowicach 2019
Tutaj można zamleszczać wszystko w sprawie maratonu śląskiego.
Kto, gdzie, co i kiedy.... itp itd...
Żeby nie mieszać w innych wątkach 😉
Swoja droga ciekawe co - po likwidacji Modzurowa - wchodzi jeszcze w sklad pucharu Slaska. Moga byc w jakims pucharze tylko jedne zawody...?
Ja też jeszcze nie zapisany ale planuje być. Tylko nie wiem jaki dystans.
- Dziś robimy czego innym się nie chce, a jutro czego inni nie potrafią.
A jedźże maraton, co masz do stracenia?
My na maraton, moze byc ciekawie bo to bedzie w tydzien po spartanie ultra, wiec liczymy ze w limicie 2,5h sie zmiescimy 🙂 Takze totalna rekreacja i luz.
Tomcat, czy Ty myślisz o półmaratonie w kontekście zrobienia czasu do odpowiedniej strefy w Berlinie?
W sumie to nie.
Przejechać i dobrze się bawić 🙂
Szkoda, że te Katowice tak daleko...[/
Biorąc pod uwagę pokonaną odległość do Gdańska , to do Katowic będziesz miała ze 150 km i 2h mniej
Szkoda, że te Katowice tak daleko...[/
Biorąc pod uwagę pokonaną odległość do Gdańska , to do Katowic będziesz miała ze 150 km i 2h mniejWłaśnie wróciłam. 8 godz w pkp. Bez klimy. Gorąco. Plecy w rozsypce po wczorajszym, więc samo siedzenie bolalo. Marudzę. Ale dawno nie bylam tak zmeczona. Na pewno wczorajszy wýscig mnie tak nie zużył.
Ale oczywiście po wczoraj to mi ochota na Katowice wzrosła. Szkoda, że to w niedzielę. No i na jazdę samochodem się nie mogę pisać bo po maratonie nie dam rady (mam niestety problem z niezasypianiem za kierownica). Ale muszę pomyśleć... Bo boli jednak ten wynik z Gdańska :angry:
Ja tez dzisiaj ledwo zywy, ale to po wczorajszym treningu...
Musze sie przed maratonem wybrac i obczaic te trase, jak ona wyglada. Nigdy tam nie jezdzilem, nie wiem jaki asfalt :laugh:
A do skawiny na focha tez bym pojechal i mysle, ze pojade. Jak uda sie ukonczyc w Katowicach, to juz pojdzie z gorki i bede sie zapisywal na inne maratony.
Ten katowicki juz 2 lata za mna chodzi. 2 lata temu bylem bardzo bliski.... W niedziele rano wstaje, lapie sie za noge i bol zdecydowal, ze nie pojechalem. A pamietam, ze padalo strasznie, wiec to mi poprawilo troche humor. W zeszlym roku nie bylo mozliwosci. W tym roku bedzie mozliwosc cudem, wiec pojade.
No wszystko sie okaze jak rolki dojda, bo nie mam na czym :laugh: Chyba takiego wariactwa juz dawno nikt nie zrobil. Zamowilem nowe rolki na 2tyg przed maratonem. Nawet nie wiem czy beda pasowac. Jesli nie beda, to bede mial problem i to powazny, bo FR1 310 juz sprzedane :woohoo:
Oj, tam. To pożyczysz jakieś fitnesy i będzie. Grunt wystartować i dojechać 🙂
Właśnie wróciłam. 8 godz w pkp. Bez klimy. Gorąco. Plecy w rozsypce po wczorajszym, więc samo siedzenie bolalo. Marudzę. Ale dawno nie bylam tak zmeczona. Na pewno wczorajszy wýscig mnie tak nie zużył.
Ale oczywiście po wczoraj to mi ochota na Katowice wzrosła. Szkoda, że to w niedzielę. No i na jazdę samochodem się nie mogę pisać bo po maratonie nie dam rady (mam niestety problem z niezasypianiem za kierownica). Ale muszę pomyśleć... Bo boli jednak ten wynik z Gdańska :angry:
Po maratonie adrenalina trzyma dość długo - przynajmniej mnie. Przetestowane po Osiecznicy: 480km za kółkiem bez jednego przystanku (bo dzieci posnęły 😉 )
Oj, tam. To pożyczysz jakieś fitnesy i będzie. Grunt wystartować i dojechać 🙂
RB Spark 84? 😉
Czy na tym zegarku Polar m200 jest widoczne jednocześnie czas i dystans czy trzeba klikać? Bo jak mam się bawić w klikanie i szukanie podczas jazdy, to dziękuję 🙂
Chciałbym mieć te 2 funkcje widoczne jednocześnie, żeby nie skupiać się na zegarku.
Tętno i inne pierdoly mnie wtedy nie interesują. Dopiero później - w domu, mogę analizować w aplikacji inne pozycje. I jeszcze czas ostatniego km. To co mam w telefonie 🙂
Zapisałem się
Też będą to moje pierwsze zawody.
Dystans: półmaraton
Sprzęt: Twister 4x80
Cel: przejechać metę szybciej niż najszybszy maratończyk.
Czyli nie dać się przez nikogo zdublować 2 razy 🙂
Fajnie , to będzie już nas dwóch z tak ambitnymi celami 😉
Mój to nie będzie co prawda pierwszy półmaraton , ale cel zbliżony :laugh:
Zapisany na maraton 😉
Kto z was sie wybiera? poza tymi o ktorych mi wiadomo, czyli Szyszkownik i Tomcat
Zapisany na maraton 😉
Kto z was sie wybiera? poza tymi o ktorych mi wiadomo, czyli Szyszkownik i Tomcat
Ja , ja , ja będę 😉 :laugh:
co prawda tylko połówka , ale jednak 🙂
Ostatni post: Luźne wpisy Najnowszy użytkownik: michaelnaumann7 Ostatnie posty Nieprzeczytane Posty Tagi
Ikony forów: Forum nie zawiera nieprzeczytanych postów Forum zawiera nieprzeczytane posty
Ikony wątków: Bez odpowiedzi Odwpowiedzi Aktywny Gorący Przyklejony Niezaakceptowany Rozwiązany Prywatny Zamknięte